Οι πιτσιρικάδες είναι σε κρίση;

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Τι πάθανε ρε όλοι σχεδόν οι πιτσιρικάδες και τα «μπλέκουνε» με μεγαλύτερες; Χαθήκαν οι νεότερες; 25άρηδες και 30άρηδες, τα «μπλέκουν» με 35άρες και 40άρες!!! Ρε πάτε καλά; Απ’ τα βαφτίσια φαίνεται τους βάλανε στο μάτι και μόλις μπήκανε στην εφηβεία (διότι 25-30 ετών ο σημερινός άντρας ακόμα είναι στην εφηβεία), τσουπ, τους την πέφτουνε… Φαίνεται αλλάξανε τα πράγματα. Τώρα θα μου πείτε, το ότι με έλκουν εμένα ακόμα οι γυναίκες, είναι ανωμαλία; Βέβαια καταλαβαίνω ότι είμαι εκτός «κλίματος» και αισθάνομαι άσχημα, αλλά δυστυχώς για το κλίμα και το κύμα της εποχής, είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, που λέει και το τραγούδι. Υπόσχομαι όμως να έρθω στον «σωστό δρόμο» σύντομα, και να είμαι κι εγώ, ένας σύγχρονος και σωστός  πολίτης, αλλά και άνδρας… θα το παλέψω. Άλλωστε στην εποχή μας αυτοί “μετράνε”, οι… σωστοί!!!!!!!!

*** Ρε Τσίπρα, δεν το ’χεις πάρει χαμπάρι ακόμα; Ότι ο ρόλος σου στο πολιτικό σύστημα της χώρας, είναι ό,τι ακριβώς ο ρόλος του μικρότερου δακτύλου του ποδιού μας: Είσαι για να επιβεβαιώνεται ότι  όλα τα «έπιπλα είναι στη θέση τους» = το σύστημα  λειτουργεί εντάξει.

*** Με ρωτάνε, ποιος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Μα φυσικά ο συνταξιούχος αστυνομικός (τώρα που βγήκε στην σύνταξη, γιατί πριν ήτανε…).

*** Τεχνικά επαγγέλματα βρεεεεεε, αφήστε τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά και τις θεωρίες. Τα πτυχία πια είναι σαν τα πάζλ. Σου βγαίνει το λάδι να τελειώσεις, και μετά δεν ξέρεις τι να το κάνεις.

*** – Εσείς; Αρνάκι;
– Όχι ευχαριστώ είμαι βίγκαν….
– Και το αρνάκι βίγκαν ήτανε, και είδατε τι έπαθε;

*** Με ρωτά η Ελένη: Βασίλη, πες μου ένα άρωμα που σε αναστατώνει. Και της απαντάω, “το άρωμα του κεφτέ”!!!!!! Καλά δεν έκανα;

*** Ιούνης μήνας ο καλός,
έκτος με την σειρά του.
Καλοκαιράκι κουβαλά,
και ήλιους στα φτερά του.
Όλα τα όμορφα ο Θεός,
τότε τα έχει φτιάξει,
για αυτό όλοι τον έχουνε,
«μη βρέξει και μη στάξει».
Καλό μήνα.