Οι “Πυξ λαξ” στην Καλλονή!

Στους ρυθμούς των “Πυξ  λαξ” θα χορέψει την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, το Δημοτικό Στάδιο Καλλονής, στη μία και μοναδική συναυλία του γνωστού συγκροτήματος που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού. Η περιοδεία “Νοσταλγία” των “Πυξ λαξ” καταγράφει ήδη μεγάλη επιτυχία από τις εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, με τα γνωστά αγαπημένα τραγούδια του συγκροτήματος που σιγοτραγουδιούνται εδώ και δεκαετίες.

Η τριαντάχρονη πορεία των “Πυξ λαξ” μας φέρνει κοντά στο συναίσθημα, στην γλυκόπικρη νοσταλγία και στην ελπίδα ότι το μέλλον χτίζεται στη μνήμη του παρελθόντος. Παρέα με μελωδίες και στίχους που εκφράζουν γενιές, παρέες, αγάπες. Γιατί το συναίσθημα δεν χρειάζεται πολλές λέξεις, παρά μόνο γνώριμες μελωδίες και ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Μαζί με τη λαχτάρα να βρεθούμε ξανά μαζί, παρέα με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν.

Η γενική είσοδος για το κοινό είναι 12 ευρώ, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους και τρίτεκνους είναι 8 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και στο κατάστημα “Τοπολίνο” (έναντι Κέντρου Υγείας) στην Καλλονή, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.                  

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το κοινό κατά την είσοδο και την έξοδο στον χώρο και συστήνεται και κατά την διάρκεια της συναυλίας.