Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Οκτώ υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


  • Ο Παναγιώτης Λεβεντέλλης και η Μαγδαληνή Τούφου οι νέες υποψηφιότητες στα κεντρικά του κόμματος
  • Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος

Οκτώ είναι οι υποψήφιοι που έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για να ενταχθούν στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο Νομό μας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν την ερχόμενη άνοιξη. Στα ονόματα της Βάσως Χοχλάκα, του Γιώργου Πετρέλη, του Μιχάλη Μαμάκου, του Κώστα Κατσαρού και του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη που έχουν αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ τα “Νέα της Λέσβου”, έρχονται να προστεθούν – σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος – αυτά του Παναγιώτη Λεβεντέλλη επίσης από τη Λέσβο και της Μαγδαληνής Τούφου, που είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Χριστόφα, από τη Λήμνο. 

Τα ονόματα των υποψηφίων για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο παρουσιάστηκαν σε τηλεδιάσκεψη που είχαν τα μέλη της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής την Τρίτη με εντεταλμένα μέλη της κεντρικής καθοδήγησης και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων, Βαγγέλη Αργύρη και τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος, Νίκο Σαλαγιάννη. Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε η σχετική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα πρόσωπα που θα ηγηθούν αυτής της προσπάθειας. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι παρατείνεται έως τις 15 Νοεμβρίου η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και δεν έχουν καταγραφεί ακόμη στη λίστα της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακόμη συζητηθεί τόσο έντονα δημόσια, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι διεκδικούν μία από τις μόλις πέντε θέσεις στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τη Λέσβο, στο οποίο μάλιστα λόγω ποσόστωσης, τουλάχιστον 2 υποψήφιες θα είναι γυναίκες. Επιπλέον, τουλάχιστον μία υποψηφιότητα (πολύ πιθανόν η μία εκ των δύο γυναικών) θα είναι από το νησί της Λήμνου. 

Με λίγα λόγια, είναι δεδομένο πως πολλοί ενδιαφερόμενοι θα μείνουν εκτός και μένει να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί, με την απόφαση να ανήκει ως επί το πλείστον στα κεντρικά του κόμματος, λαμβάνοντας υπόψη την άποψη της Νομαρχιακής Επιτροπής, και με στόχευση τουλάχιστον την 3η θέση σε επίπεδο Νομού, που θα δώσει ξανά μετά από αρκετά χρόνια μία βουλευτική έδρα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img