Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Όλα καλά με την μικρή Αγγελική

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Είναι από τις φορές που η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το νησί, και πιο συγκεκριμένα στην ιστορία της 4χρονης Αγγελικής από τις Νέες Κυδωνίες. Το κοριτσάκι που γεννήθηκε με τετραπληγία πραγματοποίησε με επιτυχία την επέμβαση που χρειαζόταν και πλέον η οικογένειά της και η ίδια βλέπουν με αισιοδοξία και χαμόγελο το μέλλον. 

Στο τέλος της περασμένης χρονιάς η οικογένεια της μικρής Αγγελικής μαζί με συλλόγους και επιχειρηματίες της περιοχής έκαναν εκκλήσεις, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό των 9.500 ευρώ για να μπορέσει  το κοριτσάκι να κάνει την επέμβαση που χρειαζόταν. Η κινητοποίηση του κόσμου της Μυτιλήνης, που για ακόμη μια φορά έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της αλληλοβοήθειας και της ανθρωπιάς, ήταν μεγάλη. Επιχειρηματίες του νησιού, σύλλογοι, φορείς και απλοί πολίτες ενίσχυσαν, ο καθένας με τον τρόπο του, όλη αυτήν την προσπάθεια. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μιστεγνών στα μέσα του Γενάρη πραγματοποίησε μπαζάρ βιβλίου στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό. Μέσα σε ένα μήνα τα χρήματα που χρειαζόταν η οικογένεια της μικρής Αγγελικής μαζεύτηκαν και πλέον η οικογένειά της και η μικρή Αγγελική μπορούν πλέον να χαμογελούν. Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι οι κάτοικοι αυτού του νησιού στα δύσκολα γίνονται μια γροθιά, μια αγκαλιά ο ένας για τον άλλο, έτσι όπως πρέπει να είναι οι άνθρωποι. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img