Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Ολική νάρκωση…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Φίλοι μου ζούμε την εποχή της κουλτούρας του ‘’δοχείου’’, που υποτιμά το ‘’περιεχόμενο’’! 

*** Προς τον Έλληνα ψηφοφόρο, της αποχής του 52%, της συμμετοχής του 48%, και εξ αυτών, αυτοί που συμμετείχαν στις εκλογές, δηλαδή το 48% (ούτε καν οι μισοί 50%), ψήφισε ΝΔ το 41%. Λοιπόν η σημερινή κυβέρνηση, ψηφίστηκε από το 19,68% των Ελλήνων ψηφοφόρων!!!! Για να καταλάβεις φιλαράκι, σήμερα σε κυβερνά ούτε το 20%, επειδή έλεγες «άντε, ρε, δεν πάω να ψηφίσω, τους σιχάθηκα όλους»…

*** Αναθεωρητές – εκσυγχρονιστές – ανανεωτές! Από το 1968 τα ίδια κάνετε. Διασπάσατε την μία και μόνη Αριστερά, γιατί σας ενδιέφεραν οι καρέκλες και οι θεσούλες. Τα ίδια κάνατε το 1991 με τους Αλαβάνους, Δαμανάκες, Κωνσταντόπουλους και βάλε, ξαναδιαλύσατε την τότε ενιαία  Αριστερά… και τώρα πάλι τα ίδια, ένα αριστερό συνονθύλευμα που είχατε να πορεύεστε (τον ΣΥΡΙΖΑ.Πσσς), το κατασπαράξατε κι αυτό! Οι ίδιοι και οι ίδιοι καρεκλάκηδες. Ιδεολόγοι της ζελατίνας. Άμπαλοι εκφραστές των λαϊκών συμφερόντων, και όσων αδυνάτων πίστεψαν σε εσάς. Ζαρντινιέρες και γλάστρες στα καθημερινά πρωινάδικα των κατάπτυστων και ανθρωποφάγων καναλιών. Μπράβο σας. Δεκανίκια του Μητσοτάκη, που παίζει μόνος του και νομοθετεί ανεξέλεγκτα και αβίαστα χωρίς καμία θεσμική αντίσταση τουλάχιστον από εσάς που είστε (ως γνωστόν), αξιωματική αντιπολίτευση!!!!! Αβανταδόροι του συστήματος μια ζωή. Επαναστάτες της τσέπης. Λοιπόν σύντροφοι του σαλονιού, έχω να σας πω τούτο: «Ο ορισμός της ανοησίας, είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα, και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα»!!!!!!!

*** Βαγγέλη, θέλω να μου τα απαγγείλεις:

«Αχ να ’μουν μελισσούλα στο σορτσάκι σου, 

την ώρα που οδηγάς το μηχανάκι σου. 

Να δούμε το τι έχει προτεραιότητα, 

το τσίμπημα, για η κανονικότητα;

*** Απαράδεκτη η 10ωρη διακοπή ρεύματος την Κυριακή το πρωί. Οι πολυετείς παθογένειες του συστήματος διανομής ηλεκτρισμού, και η εγκατάλειψη στον αυτόματο του νησιού μας κ. Αθανασίου εν έτει 2023 από την Κυβερνηση του 41%, μας εξαγρίωσε όλους… σημειώστε το. Εκτός κι αν (ιδίως) ο Μυτιληνιός, ξεχνά γρήγορα!!! 

*** Κούκλε, αν φοβάσαι μην το κάνεις. Κι αν το κάνεις… Μην φοβάσαι. Εντάξει;;;;;;;

*** Πάντα με προβλημάτιζε, γιατί δεν βάζουν σε αραιά διαστήματα του σιδηροδρομικού δικτύου, 2 ράγες δίπλα-δίπλα, ώστε να μπορεί ένα τρένο να κάνει προσπέραση. Ακόμα και γι’ αυτό είμαστε ικανοί!!!!!

*** Η ψυχολόγος μου, στην τελευταία συνεδρία που κάναμε  μου  είπε: Βασίλη, να αφήσεις όλες τις βλακείες που έκανες πίσω (clearing up που λέμε), και να ξεκινήσεις καινούργιες!!!!!!

*** Μην ξεχνάτε, βρισκόμαστε σε καταστολή ως έθνος, και σε ολική νάρκωση ως λαός!!!!! Διαφωνείτε;  

*** Θα τα πούμε τον άλλο μήνα. Φιλιά.                                                                                                                                      

 

spot_img

More articles