Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Όλοι έτρεξαν στον Μεσότοπο!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος του Μεσοτόπου, την Κυριακή, 4 Αυγούστου, με πλήθος συμμετοχών.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών σε όλες τις κατηγορίες των αγώνων, κι οι δρόμοι γέμισαν δρομείς, και φίλοι του αθλήματος, που ευχαριστήθηκαν την διαδρομή.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μεσοτόπου με επιστολή του ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στον Μεσότοπο, συμμετείχαν στους αγώνες αλλά και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, με την συμβολή τους να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο 6ος  Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου με μεγάλη επιτυχία. Με ευχαρίστηση διαπιστώσαμε την αυξημένη συμμετοχή στο σύνολο των αγώνων και το πλήθος του κόσμου που προσήλθε για να παρακολουθήσει.

Δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί αυτή η εκδήλωση χωρίς την έμπρακτη στήριξη πολλών από εσάς. Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του Ημιμαραθωνίου βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους πολίτες, φορείς,  επιχειρήσεις, και εθελοντές. Η άμεση ανταπόκριση όλων των φορέων απέδειξε πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. 

Για τον λόγο αυτό με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας, ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Δήμου Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλα τα επίπεδα.

-Τους οικονομικούς μας χορηγούς για την στήριξη και βοήθειά τους, καθώς και τους χορηγούς μας σε είδος και τους χορηγούς επικοινωνίας. 

-Τους εθελοντές, που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.  Αυτή η γιορτή του αθλητισμού βασίζεται πρωτίστως στην προσφορά, στον εθελοντισμό και την αγάπη για τον τόπο. 

-Ευχαριστούμε το  Ε.Κ.Β.Α Μυτιλήνης – Τομέας Καλλονής.  

-Το αστυνομικό τμήμα Άντισσας και τον διοικητή κ. Καλαρέτα Αντώνη που είναι εκεί κάθε χρόνο και βοηθάει στην ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία του αγώνα.

-Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκρισή τους, και την πλαισίωσή τους με 8 εθελοντές και τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

-Τους γιατρούς μας, κα Μαριέτα Μαρούδα, αγροτική ιατρό Μεσοτόπου, τον ορθοπεδικό κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τον παιδίατρο κ. Νίκο Περιβολάρη,  που ήταν  συνεχώς δίπλα μας. 

-Τον Φώτη Βασίλογλου που είναι στο πλάι μας κάθε χρόνο και με τον δικό του μοναδικό τρόπο δίνει χρώμα και φωνή στην εκφώνηση του Ημιμαραθωνίου.

-Και φυσικά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στα αγωνίσματα, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υπάρχει αυτή η διοργάνωση, καθώς και όλο τον κόσμο που ήρθε και φέτος σαν κοινό, γιατί με την παρουσία τους επιβράβευσαν και τις δικές μας προσπάθειες, αλλά και αυτές των αθλητών. Να αναφερθεί επίσης ότι και φέτος για μια ακόμη φορά συμμετείχαν και άτομα με ειδικές ανάγκες που με τη δύναμη και το κουράγιο τους, συγκίνησαν και ξεχώρισαν. Για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ίδρυμα «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» καθώς και τον πρόεδρο τους κ. Ιωάννη Αντωνίου  που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε για άλλη μια φορά να εκφράσουμε την εκτίμησή μας σε όλους αυτούς που στέκονται δίπλα μας, αρωγοί στην οργάνωση και διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης, να ευχηθούμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.                                                                       

Με εκτίμηση το Δ.Σ.».

 

spot_img

More articles

spot_img