Όλοι μαζί για την μικρή Αγγελική

Σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να βιώνουν συντοπίτες μας, έχει αποδειχθεί ότι οι κάτοικοι αυτού του νησιού λειτουργούν σαν γροθιά, προχωρώντας σε πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Η Λέσβος δείχνει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο και προσφέρει την αμέριστη βοήθεια, όπου υπάρχει ανάγκη. Συγκινητική είναι η βοήθεια που προσφέρουν οι κάτοικοι του νησιού μας για την μικρή Αγγελική, η οποία πρέπει να πραγματοποιήσει επέμβαση σε νοσοκομείο της Αθήνας όσο πιο σύντομα γίνεται. Η Αγγελική είναι ένα κοριτσάκι 4,5 χρονών με καταγωγή από τη Λέσβο που γεννήθηκε πρόωρα και εμφάνισε τετραπληγία, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει εδώ και λίγα χρόνια κινητικά προβλήματα.  

Το κοριτσάκι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να μεταφερθεί στο Ιασώ Παίδων προκειμένου να κάνει μια επέμβαση στα πόδια. Όπως μας ενημέρωσαν οι γονείς του μικρού κοριτσιού η επέμβαση που θα κάνει το κορίτσι θα την βοηθήσει να περπατήσει ξανά. Το ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί η εγχείρηση είναι 9.000 ευρώ. Συγκινεί το ενδιαφέρον των κατοίκων του τόπου μας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να παρέχουν την δική τους οικονομική βοήθεια στην οικογένεια του μικρού κοριτσιού, με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό μέχρι τώρα, έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από τους γονείς του παιδιού. 

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Λέσβος δείχνει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο κάνοντας μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες άλλωστε από την τεράστια βοήθεια που προσέφεραν οι συμπολίτες μας προς τον 21χρονο Μπάμπη, όπου το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τεράστιο. Και στην περίπτωση όμως της μικρής Αγγελικής πολίτες της Λέσβου και καταστήματα του νησιού προσπαθούν με κάθε τρόπο ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την χειρουργική επέμβαση. Σε αυτό το πλαίσιο ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Μυστεγνιώτες» θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπικό Bazaar βιβλίου αύριο, στις 5 το απόγευμα, στον πεζόδρομο μεταξύ του «Box Espresso & Cocktail» και του «Boem», με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της μικρής Αγγελικής ώστε να κάνει την επέμβαση που χρειάζεται. 

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του: «Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι Μιστεγνιώτες”  στηρίζει την προσπάθεια του Βασίλη Μαραγκού  να συγκεντρωθούν 9.000€, για να μπορέσει η μικρή Αγγελική να κάνει το χειρουργείο που χρειάζεται! Πώς???? Μετά από την ιδέα – πρόταση των μελών μας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο μπαζάρ βιβλίου με το ενδεικτικό ποσό των 5€ που θα γίνει ΠΕΜΠΤΗ 18/01/24, στον πεζόδρομο, αρχή των Λαδάδικων, μεταξύ του Box Espresso & Cocktail &  Boem ώρα 17:00 – 21:00. Σας περιμένουμε όλους, να βοηθήσουμε την μικρή Αγγελική να σταθεί στα πόδια της!». Παράλληλα για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να προσφέρει, το τηλέφωνο επικοινωνίας της οικογένειας είναι 22510 94560.