ΟΛΥΜΠΟΣ: Στόχος πάντα η κορυφή!

Ο Όλυμπος και φέτος έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας σε μία περίεργη χρονιά, υπό τη σκιά της πανδημίας. 

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Αγιάσου έχει κάνει πολλά βήματα προόδου με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου την σεζόν 2018-19. Την περσινή σεζόν ο Όλυμπος ήταν μέσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος παρέα με τον Αετό, όμως η ομάδα των Λουτρών ήταν αυτή που κατάφερε να το πάρει.

Με τον Θόδωρο Παπαλόπουλο να αποτελεί τον προπονητή του Ολύμπου εδώ και κάποια χρόνια, όλοι ευελπιστούν πως φέτος η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο.

Τα καλοκαίρι που μας πέρασε ο Όλυμπος κατάφερε να κρατήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ, κάνοντας πολλές ανανεώσεις και λίγες μεταγραφές. Στην ομάδα της Αγιάσου παρέμειναν παίκτες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, όπως οι Πετρουζέλλης, Διακορώνας, και Τσομπανέλλης, ενώ ο Όλυμπος προχώρησε και σε μία δυνατή κίνηση με την απόκτηση του Μιχάλη Τρεμούλα από την Αναγέννηση Γέρας. 

Στα τέσσερα παιχνίδια που πρόλαβε να δώσει η ομάδα της Αγιάσου μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, κατάφερε να συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες και μία ήττα, αυτήν από τη Φίλια που οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο. Μάλιστα ο Όλυμπος διαθέτει την καλύτερη άμυνα στον όμιλο, δεχόμενος μέχρι τώρα μόλις τρία γκολ και την δεύτερη καλύτερη επίθεση μαζί με τον Αιγέα, έχοντας πετύχει συνολικά έντεκα τέρματα.