Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

ΟΛΥΜΠΟΣ: Τέλος εποχής για τον Θόδωρο Παπαλόπουλο!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τέλος εποχής για τον Θόδωρο Παπαλόπουλο στον πάγκο του Ολύμπου. Ο πολυνίκης προπονητής στον Νομό πήρε την απόφαση να αφήσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αγιάσου μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, έχοντας και προηγούμενο πέρασμα από τον σύλλογο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι είναι προσωπικοί με τον Παπαλόπουλο όλα αυτά τα χρόνια να αφήνει το αποτύπωμά του στον Όλυμπο, επιτελώντας σπουδαίο έργο, κατακτώντας συνολικά τρία πρωταθλήματα, με την ομάδα της Αγιάσου στις δύο φορές που θήτευσε στον σύλλογο. Όμως, όπως έκρινε ο ίδιος, ήρθε η ώρα να φύγει από τον Όλυμπο και μάλιστα τοποθετήθηκε με προσωπική δήλωση στην οποία ευχαριστεί τους πάντες και κυρίως παίκτες, διοίκηση και φιλάθλους. 

Πλέον στον Όλυμπο που πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν και το νέο Δ.Σ. με τον Στρατή Μανωλακέλλη να παραμένει στην προεδρία, καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του Παπαλόπουλου στην τεχνική ηγεσία με το έργο τους να είναι αρκετά δύσκολο, αφού η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό ήταν ουσιαστικά σχέση ζωής και η μετάβαση στην μετά Παπαλόπουλου εποχή θα είναι δύσκολη.

Η δήλωση του Θόδωρου Παπαλόπουλου έχει ως εξής: «Πέντε χρόνια γεμάτα συναισθήματα, θαυμάσιες στιγμές (με επιτυχίες και τίτλους), όπως στο προηγούμενο πέρασμά μου από την ομάδα αυτή. Αισθάνομαι τυχερός που δούλεψα στον Όλυμπο και αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα πέντε χρόνια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που ήταν πάντα κοντά μας σε ό,τι χρειαζόμασταν. Τέλος, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του Ολύμπου για την μεγάλη υποστήριξη προς την ομάδα και στο πρόσωπό μου και να τους πω πως σε όλα αυτά τα χρόνια, δούλεψα με πάθος και αφοσίωση πάντα για το καλό του Όλυμπου. Καλή επιτυχία σε όλους».

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img