Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Ομιλία με δεσμεύσεις από τον Ι. Πιπίνη

 Το δικό του σχέδιο για την αναμόρφωση της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, Ιάσωνας Πιπίνης. Μίλησε για ένα πλάνο 300 ημερών στο οποίο δίνεται έμφαση σε πέντε βασικούς τομείς, την υγεία, τον τουρισμό, τις συγκοινωνίες, την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και την κάλυψη των αναγκών των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Την ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ προλόγισαν ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Λέσβου, Παύλος Βογιατζής και ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων, Βασίλης Μαρκής, ενώ παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, η επίσης υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ, Αφροδίτη Βατή, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Λέσβου της ΝΔ, Προκόπης Τζιμής, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων, Δημοσθένης Χατζηγιάννης και Στρατής Γελαγώτης, ο πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κυριάκος Πετρέλλης και ο Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου, Μανώλης Κωνσταντιδέλλης.

Ο Π. Βογιατζής μίλησε για την ανάγκη να δοθεί τόπος στους νέους για να ασχοληθούν με την πολιτική και χαρακτήρισε τον Ι. Πιπίνη ικανό να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της παρούσας συγκυριας. Από την πλευρά του, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων, καταγόμενος από το Κεράμι, κ. Μαρκής, τόνισε ότι “ο Ιάσωνας Πιπίνης είναι η ιδανική επιλογή για να παραλάβει την σκυτάλη από τον μέχρι τώρα Βουλευτή της ΝΔ στο Νομό μας”.

Ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ότι «οι Βουλευτές δεν πρέπει να εξυπηρετούν ρουσφέτια αλλά να υπηρετούν όλους τους πολίτες. Δεν έχω μαγικό ραβδί, αλλά έχω συγκεκριμένο σχέδιο με προτάσεις για την αναμόρφωση της Λέσβου, της Λήμνου και του Άη – Στράτη. Έχω θέσει τις σωστές προτεραιότητες με σκοπό να προχωρήσω σε σοβαρές διεκδικήσεις εφόσον αποκτήσω την θεσμική ιδιότητα του Βουλευτή».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img