Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Όμηρος του ΔΕΔΔΗΕ το κέντρο της Μυτιλήνης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Update 

Αποκαθίσταται αυτήν την ώρα (16:35)  σταδιακά η ηλεκτροδότηση στο τμήμα του ιστορικού κέντρου που έγινε διακοπή από τις 12:00 το μεσημέρι περίπου λόγω προβλημάτων στο δίκτυο του δεδδηε και συγκεκριμένα στο ύψος του Δημοτικού Κήπου.

Προηγουμένως τα Νέα της Λέσβου είχαν γράψει:

Όμηρος του ΔΕΔΔΗΕ  εδώ  3 ώρες βρίσκεται το κέντρο της Μυτιλήνης από διακοπή ρεύματος η οποία σημειώθηκε μετά από σοβαρή βλάβη σε μετασχηματιστή στο ύψος του Δημοτικού Κήπου αφήνοντας για ένα τμήμα του ιστορικού κέντρου στα κρύα του λουτρού επιχειρήσεις και νοικοκυριά και μάλιστα σε μία μέρα με χαμηλές θερμοκρασίες. Πρόκειται για περιοχή που έχει δώσει και στο παρελθόν μεγάλη βλάβη ενώ μέχρι αυτή την ώρα τα συνεργεία προσπαθούν να κάνουν την επισκευή χωρίς να δίνουν στους καταστηματάρχες κάποιο χρονοδιάγραμμα. Εντύπωση προκάλεσε ότι απαγόρευσαν ακόμα και τη λήψη φωτογραφιών όταν μεταβήκαμε  στο σημείο από τα Νέα της Λέσβου.

Εδώ καιρό οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος δεν οφείλονται στο Εργοστάσιο της ΔΕΗ αλλά στο δίκτυο την ευθύνη του οποίου έχει ο ΔΕΔΔΗΕ και το ερώτημα είναι αν γίνονται σωστά και όπως πρέπει οι συντηρήσεις για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.

Να σημειωθεί τι τα Νέα της Λέσβου δέχτηκαν τηλέφωνα από αναγνώστες στους καταστηματάρχες ακόμα και από την περιοχή της Λαγκάδας  μια περιοχή που είχε ρεύμα αλλά οι επαγγελματίες αγωνιούσαν λόγω των αυξομειώσεων στην τάση ένα πρόβλημα που είναι μόνιμο στη Λέσβο και έχει αποτελέσει την αιτία  να καταστραφεί επαγγελματικός εξοπλισμός για δεκάδες επιχειρηματίες και ηλεκτρονικές συσκευές για νοικοκυριά.

spot_img

More articles

spot_img