Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Ομοφοβικό… τιμολόγιο!!!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Πάντως, εδώ που τα λέμε, εξετέθη το ελληνικό κράτος (τουλάχιστο στα μάτια μου), και κυρίως η κυβέρνησή του. Καμιά σοβαρή χώρα, δεν θα δεχόταν την δωρεά της γιαγιάς προς το Νοσοκομείο. 

*** Με λες ομοφοβικό επειδή η κόρη μου θέλω να παντρευτεί άντρα, κι ο γιος μου να παντρευτεί γυναίκα; Επειδή θέλω το εγγόνι μου να έχει παππού και γιαγιά; Επειδή το παιδί εκ ΦΥΣΕΩΣ, έχει πατέρα και μάνα και όχι Γονέα Α  ή Γονέα Β; Με λες ομοφοβικό επειδή μ’ αρέσουν τα τραγούδια που μιλάνε για μάνα και πατέρα; Με λες ομοφοβικό ενώ είσαι βυθισμένος μέσα στις «μοντερνιές του καιρού μας», που θέλω το παιδί να έχει μάνα και πατέρα όλες τις μέρες της εβδομάδας και όχι ως μάνα να έχει κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή τον γονέα Α, και κάθε  Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο να έχει ως μάνα τον Γονέα Β; Και το αντίστροφο για την περίπτωση του πατέρα; Θα μπορούσα να φέρω αμέτρητα παραδείγματα και επιχειρήματα (ιατρικής-κοινωνικής-κοινωνιολογικής-ηθικής-βιολογικής αντίθεσης) που υπάρχουν, αλλά προς το παρόν μένω σ’ αυτά, έως νεοτέρας…  

Πάντως σου  εύχομαι για γάμο, ο γιος να σου φέρει έναν παίδαρο μέχρι εκεί πάνω, και η κόρη σου μια κοπελάρα δίμετρη και να έχουν βίο ανθόσπαρτο. Διότι φιλαράκο να ξέρεις κάτι που δεν το παραδέχεσαι ανοιχτά, «γουστάρεις να συμβεί ό,τι συμβεί σε άλλους, αλλά να μην συμβεί σε σένα». Εσύ παρ’ όλα ταύτα, εξακολουθείς να κάνεις το «κοκοράκι» των νέων ηθών και εθίμων της εποχής!!! 

Υ.Γ. Κάνω την σημερινή αναφορά μου, ορμώμενος από μια τηλεπερσόνα η οποία απαίτησε από έναν νεαρό διαγωνιζόμενο-εκπαιδευόμενο σε μια εκπομπή με θέμα το τραγούδι,, να φορέσει φούστα και να εξοικειωθεί με το καινούργιο του ρούχο (φούστα). Ο νεαρός αρνήθηκε και αποχώρησε από την εκπομπή. Τότε λοιπόν εκεί στην εκπομπή, όλοι μείνανε έκπληκτοι, λέγοντας, γιατί να φύγει; Έλα μου ντε; Εκεί ακριβώς είναι η διαφορά μας. Αυτά τα λίγα για το θέμα αυτό για σήμερα, κι αν χρειαστεί θα επανέλθω.

*** Μήπως βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της αφασίας;

***Εγώ πάντως είπα στον πάροχό μου, ότι δεν θέλω ούτε κίτρινο, ούτε πράσινο, ούτε πορτοκαλί, ούτε μπλε τιμολόγιο για τους λογαριασμούς ρεύματος από δω και μπρος. Εγώ θέλω ΡΟΖ, μπορώ, είναι θέμα αρχής; Και μου είπαν «στους καλούς πελάτες, δεν χαλάμε χατίρια»!!! Και ηρέμησα.

*** Τους ρώτησα πώς  θα υπολογίζω την τιμή της KWh κάθε μήνα για να ξέρω τι θα πληρώνω, και μου είπαν είναι πολύ απλό, αρκεί να λύσω την εξίσωση:
Μηχανισμός πληρωμής λογαριασμού: {α$(ΤΗΑ#>L1) – (Μ+Μ-2) ΧΑΒΑΒΥΕΛ%<L2uwcr6 + σ^ (ΤΣΕΑ%2rs-L2,3) όταν + TSULA 8% ALARM 42 ΩΧ >47Χ12-9>@= ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ!!!!!
Υ.Γ. Όπου Μ= ο μήνας κατανάλωσης( π.χ. Αύγουστος) του γείτονα με βροχή, αντιστοίχως το ΑLARM42, νοείται ο δικός σας γείτονας και όχι ενός φίλου σας σε άλλη γειτονιά!!!! Τελικά δοκίμασα να βγάλω τον λογαριασμό μόνος μου και είναι πολύ απλό. Αύξησα κατά 4, τα καθημερινά μου χάπια!!!!! 

spot_img

More articles