Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Όπα, ρε, Μπαχτσελί…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** «Αν μας πειράξουν την φλέβα, θα τους ξεριζώσουμε την καρδιά».!!!!!!!! Ποιος το είπε αυτό; Μα ο εις εκ των σημερινών κυβερνώντων την Τουρκία (ο άλλος είναι ο Ερντογάν), ο οποίος το είπε ΕΥΘΑΡΣΩΣ και ΤΙΜΙΩΣ στα Τουρκικά ΜΜΕ, το είπε αυτό ότι θα το κάνουν οι Τούρκοι αν τολμήσουν οι Έλληνες να επιμείνουν στην ελληνικότητα κάποιων κατοικημένων ή μη νησιών, τα οποία οι Τούρκοι θεωρούν δικά τους (χωρίς να προκύπτει από καμία συνθήκη). 

Όπα ρε Ντεβλέτ, θα σκίσεις το καλτσόν. Ήθελα να ξέρω σε ποιους απευθυνόταν και ποιους ήθελε να φανατίσει; Μάλλον ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ και ανθρωποφάγους. Χατζαροκτόνους και αιμοδιψείς, οχλαγωγούμενους και σπλαχνοφάγους πολίτες κάποιας «δημοκρατικής» χώρας, όπου με τελείως «δημοκρατικές» διαδικασίες τον εξέλεξαν!!!!!!!!! Μπορεί να απευθυνόταν σε πολίτες που άμα τους πετάξεις μια φρατζόλα ψωμί κάνουνε κούσλα, χωρίς να βλέπουν ότι το βιοτικό τους επίπεδο και τα ανθρώπινα – εργασιακά – κοινωνικά – και πολιτικά δικαιώματά τους, έχουνε πάει στα τάρταρα. Ίσως… λέω, ίσως. 

*** Εμείς και ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ, λέμε εδώ είμαστε και κοπιάστε. Μας τα πρήξατε (τα επινεφρίδια), με τις καθημερινές απειλές και προσβλητικές, αλλά κυρίως ιστορικά ανυπόστατες προκλήσεις σας. Και μετά μου θέλετε τουρισμό και «παραδέλια». Το μυαλό σας συνέχεια στο μπαξίσι και στον PARA. Παραχαράκτες της ιστορίας, λεκέδες των ανθρωπίνων αξιών, αφανιστές ολόκληρων εθνοτήτων και μειονοτήτων, με γνώμονα τον Παντουρκισμό και εξισλαμισμό όλης της γειτονιάς σας. GIT, άντε GIT. 

*** Εμείς όμως καλό είναι να ξέρουμε για τον «ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΚΟ» που έδωσαν στις 28-Ιανουαρίου 1920, ο Κεμάλ με τον Ινονού, μαζεύοντας στην περιοχή της Άγκυρας τους φύλαρχους της τότε Ανατολίας (η Τουρκία δεν είχε γίνει κράτος ακόμη, έγινε το 1923), και στο τι ορκίστηκαν, και στο ποιους σκοπούς και στόχους έχουν από τότε. Κυρίως όμως, με ποιο τρόπο υλοποιούν αυτόν τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΚΟ, όλες οι κυβερνήσεις τους!!!!! ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΚΟ είπαμε, ψάξτε το. Αξίζει.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις