Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Ως εδώ και μη παρέκει

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με αφορμή το σχόλιο που κάναμε την περασμένη εβδομάδα και επανήλθαμε και χθες για την επικόλληση ενοικιαστηρίων στα πιο απίθανα σημεία, ακόμα και στα καλάθια απορριμμάτων στη Μυτιλήνη, δεχθήκαμε την παρότρυνση αναγνώστη μας να αναδείξουμε σε όλο του το μέγεθος το πρόβλημα στο κέντρο της Μυτιλήνης. Και αυτό κάναμε με μία κυριακάτικη βόλτα με τον φωτογραφικό φακό των Νέων της Λέσβου.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε κάποιον κύριο να κρατάει ένα μάτσο ενοικιαστήρια και να τα επικολλά όπου βρει μπροστά του: Σε τηλεφωνικούς θαλάμους και οπουδήποτε αλλού. Στις άλλες φωτογραφίες βλέπουμε και τις εικόνες στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, όπου τα ενοικιαστήρια έχουν μετατραπεί σε ταπετσαρία πάνω στα ΚΑΦΑΟ, πάνω στους στύλους της ΔΕΗ, ενώ στην οδό Καβέτσου, κοντά στο ιατρείο του Δημάρχου, Στρατή Κύτελη, δείτε μέχρι πού έχει φτάσει το θράσος κάποιων δημοτών. Έχουν κολλήσει ενοικιαστήριο πάνω στο στύλο φωτισμού, το οποίο έτσι όπως είναι, δεν φαίνεται! 

Με άλλα λόγια αυτή η επικόλληση που έχουμε βάλει σε κύκλο δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, δεν πρόκειται να σταματήσει, κανένας δεν μπορεί να διαβάσει αυτό το ενοικιαστήριο, άρα το μόνο που μένει είναι η ρύπανση στο στύλο και τίποτα άλλο. Ούτε το ηλεκτρονικό ταμπλό του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου δεν άφησαν. Και σε αυτό έβαλαν χέρι!

Με αυτό το μικρό φωτορεπορτάζ θέλουμε να χτυπήσουμε το καμπανάκι στον Δήμο και στην αρμόδια Αντιδήμαρχο να λάβουν τα μέτρα τους, έστω κι αν οι αποφάσεις τους είναι επώδυνες για τους ρυπαίνοντες! Από την ανεξέλεγκτη επικόλληση ενοικιαστηρίων έχει κατακλυστεί το κέντρο της Μυτιλήνης και με την ευκαιρία θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Σπύρου Γαληνού, επί Αντιδημαρχίας Γιώργου Κατζανού στην καθαριότητα, ο δήμος είχε καταφέρει οι στύλοι της ΔΕΗ να είναι πεντακάθαροι από οποιαδήποτε επικόλληση. Μήπως να το δουν αυτό και οι σημερινοί διοικούντες το Δήμο;

spot_img

More articles

spot_img