Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Ως εδώ ρε… νταγιανάμαντι!!!!!!!! (Μέρος Β’)

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ξέχειλος από θυμό και έμπλεος αγανάκτησης και σήμερα συνεχίζω φίλε αναγνώστη-τρια στο δεύτερο μέρος των σκέψεών μου, όσο μου το επιτρέπει και μου δίνει χώρο η ευγένειά σου, αλλά και μου το υπαγορεύει η συμπεριφορά σου…

Ναι λοιπόν σε σένα απευθύνομαι φίλε συμπολίτη, που με την συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις σου, έκανες τον Μιθριδατισμό δόγμα σου!!!! Η απάθεια, η ανοσία, ο εθισμός, απέναντι στη δυσοσμία και στην πολιτική σήψη, σε έχουν φέρει σε ένα «αξιοζήλευτο και επικίνδυνο» επίπεδο εξευτελιστικής προσαρμογής!!!!!!! Σε σένα απευθύνομαι, στον Έλληνα της οικονομικής καχεξίας, της αφασίας, του ζαρωμένου προσώπου, της αγλωσσίας, εσχάτως δε και του φόβου, που με τόσο προπαγανδιστικό τρόπο εμφύτευσαν στον εγκέφαλό σου, τα πολιτικά «προσωπεία» της επιλογής σου, κυρίως της τελευταίας 10ετίας, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι στην «κοινωνική σφαγή», και να είσαι το είδος που “κληρώθηκε” για την προσωπική του εξαφάνιση!!!! 

Ναι. Σε σένα απευθύνομαι, που δεν βλέπεις ότι μεταβλήθηκαν τα ‘’όποια’’ θεμέλια της Δημοκρατίας που είχαμε. Νοσεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα φίλε αναγνώστη-τρια. Χοντροπέτσιασες, και δεν καταλαβαίνεις ότι η απάθεια και ο φόβος είναι συγχρόνως αρρώστια και θρυαλλίδα… Δεν κυβερνούν τους λαούς οι αριθμοί, οι πλατφόρμες, τα επιδόματα, ούτε οι αλλόφυλοι προπαγανδιστές των εγχώριων ΜΜΕ… αλλά η ψυχή. Ναι κοίταξέ με, μην αλληθωρίζεις. Ακόμα-ακόμα και σε σένα μιλάω που «πούλησες φτηνά», τον εγωισμό σου και την αξιοπρέπειά σου, στους απέναντι κουτοπόνηρους μπακαλόγατους των αμφίβολων και ξεφτιλισμένων παζαριών του Αϊβαλιού και όχι μόνο, την στιγμή που οι αφέντες τους και τα ΜΜΕ τους, κάθε μέρα σε ξευτιλίζουν, σε μειώνουν, σε απειλούν, σε προσβάλλουν, και μάλιστα τώρα τελευταία επίσημα πλέον σε αποκαλούν και τρομοκράτη!!!!  

Σε βλέπω και γελάω Ελληνάκο (κυρίως) τις Πέμπτες να γεμίζεις τα καραβάκια για απέναντι, βγάζοντας τα προσωπικά σου κόμπλεξ, ότι τα ψώνισες λέει από το εξωτερικό!!!!!! Ψωνισμένε κατά τα άλλα, ανώτερε πολίτη της Ευρώπης. Σε βλέπω και γελάω, που οι τσεπούλες σου θα αδειάσουν «σε φίλους και γείτονες» και όχι στον τόπο σου που υποφέρει και στενάζει. Και μη μου πεις ότι πάλι καλά που έρχονται το Καλοκαίρι τουρίστες από απέναντι και μπαλώνεται η κατάσταση. Γιατί τους ξέρω βρε, και στο τζατζίκι στις ταβέρνες, και στις σαγιονάρες ακόμα παζάρι κάνουν. Σε σένα απευθύνομαι, που έχεις άγνοια «κινδύνου». Γιατί άμα πέσεις στην ανάγκη του Τούρκου, την «έκατσες την βάρκα». Τι δεν καταλαβαίνεις ρε; Δεν σου φταίει κανένας άλλος γι’ αυτά που περνάς μέτριε και τυχαίε, αλλά οι δικές σου αβίαστες – κουραστικές – επιπόλαιες (και για τα παιδιά σου), αλλά και για σένα επιλογές… Ναι ρε  σε σένα απευθύνομαι!!!!!!!! (συνέχεια την Δευτέρα)

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img