“Όταν το Κουνγκ φου συναντά το σύγχρονο χορό”

Διήμερο σεμινάριο οργανώνει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου η σχολή χορού “a petits pas” με τίτλο  “Χορογραφώντας μορφές μάχης- Όταν το Kung Fu συναντά τον σύγχρονο χορό”, με τον Θοδωρή Ταγαρούλια.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι μορφές μάχης του Kung Fu να συναντήσουν τον σύγχρονο χορό. Θα διδαχθεί μαχητική χορογραφία, πάνω στην οποία θα βασιστούν μουσικοκινητικοί διάλογοι προτύπων μάχης σε ζευγάρια. Θα επεξηγηθεί ο ρόλος της ορθής κινησιολογίας, ισορροπίας, συντονισμού και αναπνοής και θα δοθούν μέθοδοι που αναπτύσσουν τις σωματικές ικανότητες του Kung Fu και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία στην τέχνη του σύγχρονου χορού.

Ώρες σεμιναρίου: Σάββατο 5/11 και Κυριακή 6/11 11:00 – 14:00
Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Σχολή Χορού “a petits pas”, Στρατή Μυριβήλη 25, Μυτιλήνη.
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Για πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων και κόστος συμμετοχής στο τηλ 22510 54152 (Δευτέρα έως και Παρασκευή 16:00 – 21:00).
Βιογραφικό
Ο Θοδωρής Ταγαρούλιας έχει εκπαιδευτεί στο Kung Fu, στο στιλ Choi Mok Pai στο οποίο κατέχει Μαύρη Ζώνη (πιστοποιημένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Wu Shu Kung Fu) και στο Chen Tai Chi Chuan. Είναι κάτοχος 2 Duan (αναγνωρισμένα από την Ελληνική Ομοσπονδία Wu Shu Kung Fu) και έχει κερδίσει Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2014. Διδάχθηκε από το Sifu Χρήστο Σταυρόπουλο και τον Master Tang Tung Wing. Παράλληλα είναι πιστοποιημένος δάσκαλος Yoga (200 RYT) και κάτοχος 2 Level στο Traditional Thai Massage (ITM). Επίσης είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών.