Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Όταν με παίζεις σε… γλεντώ!!!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Καλό μήνα.

*** 3ο περιστατικό με φίδι (οχιά) στο Πέραμα! Ξεσηκωθήκαν και τα φίδια, και γυρεύουν το δίκιο τους. Βλέποντας τα προεκλογικά καραγκιοζλίκια, τους «ελιγμούς», το δηλητήριο των πολιτικών, και αισθανόμενα ότι υπάρχει «ανταγωνισμός» από τα δίποδα φίδια, επαναστάτησαν βγαίνοντας έξω διαμαρτυρόμενα!!!

*** Η μόνη Τράπεζα που έπεσε έξω, ήταν η Τράπεζα θεμάτων για τις σχολικές εξετάσεις. 

*** Άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κιλιντσάρογλου επιτυγχάνει ο Ερντογάν!!!!!! ‘Όχι παίζουμε…

*** Ένας από τους συνδαιτυμόνες μου, στα παχυλά και πλούσια γεύματα που έκανα στο παρελθόν, προχθές έφυγε από την ζωή. Ο Πάγκαλος. Τελικά ρε Θόδωρα τι έγινε; Και έφυγες και δεν πλήρωσες κι εσύ αυτά που «μαζί φάγαμε», και έμεινα εγώ να ξεπληρώνω μόνος μου!!! Γιατί ρε Θόδωρα;

*** Αφού είχε αποσυρθεί ο Κατρούγκαλος (όχι όμως το όνομά του από τα ψηφοδέλτια, διότι δεν προλάβαιναν να τυπωθούν νέα) από τις εκλογές της 21ης Μαΐου με επίσημη δήλωση του κόμματός του (λόγω της βλακώδους δηλώσεώς του περί φορολογικών επιβαρύνσεων που σκόπευε να επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που εκλεγότανε), παρ’ όλα ταύτα πήρε 3.157 ψήφους!!!!! Αυτό θα πει «ψηφίζω, με γνώση και επίγνωση, ελεύθερα και κατόπιν σκέψης», κι όχι με τυφλά και παρωπιδιασμένα κομματικά κριτήρια!!! (Λατρεύεται σαν θεός ο άτιμος, κυρίως από τους συνταξιούχους).

*** Φιλαράκι, μας έχουνε μάθει να επιβιώνουμε και όχι να ζούμε… εκεί μας καταντήσανε!!!!!!!

*** Συνήθως αγαπητοί μου, στις δεύτερες ευκαιρίες που δίνουμε, ο άλλος τελειοποιεί το λάθος του… Νόμος απαράβατος.

*** Σας εφιστώ την προσοχή δε, ότι «στο κρυφτό και στην ζωή», αυτοί που μετράνε, δεν κρύβονται!!!

*** Την ώρα που νομίζουν ότι με «παίζουν», εγώ τους «γλεντώ»… Σωστός;

*** Και κλείνω με κάτι σοβαρό: Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον Παράδεισο μιας θρησκείας, χωρίς να κινδυνεύει να πάει στην κόλαση μιας άλλης!!!!! (Για να καταλάβεις τι «παίζει» με τις θρησκείες…).     

spot_img

More articles

spot_img
spot_img