Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

‘’Ουρές’’ για τον Άκη Πετρετζίκη!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στο βιβλιοπωλείο Book and Art βρέθηκε χθες ο διάσημος σεφ Άκης Πετρετζίκης για να υπογράψει βιβλία του, έπειτα από τριήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Λέσβο για τις ανάγκες των γυρισμάτων για το επεισόδιο της εκπομπής ‘’Akis’ Food Tour’’. 

Στο βιβλιοπωλείο βρέθηκε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο σεφ και ο ίδιος να τους υπογράψει αφιερώσεις στα βιβλία του και να βγει φωτογραφίες μαζί τους. Ο Άκης Πετρετζίκης, με χαλαρή διάθεση, υποδεχόταν με χαρά τους θαυμαστές του και με κάθε ευκαιρία επικοινωνούσε μαζί τους.

Ο Άκης σε εύθυμη διάθεση υπέγραψε τα βιβλία των θαυμαστών του και βγήκε φωτογραφίες μαζί τους

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η επίσκεψή του στη Λέσβο, αφού μετέβη σε γραφικές τοποθεσίες του νησιού για να συμπεριληφθούν στο επεισόδιο που θα προβληθεί το φθινόπωρο στην τηλεόραση. 

Επικοινωνιακός και χαλαρός, ο Άκης χαιρέτησε κάθε έναν χωριστά, ακόμα και τους μικρούς… θαυμαστές του

Πρώτη στάση για τον Άκη την περασμένη Κυριακή ήταν ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο, όπου συμμετείχε στην προετοιμασία του παραδοσιακού κισκέτς, ενώ αντάλλαξε ευχές με τους προσκυνητές και προσκύνησε την εικόνα του Αγίου. Τις επόμενες ημέρες ακολούθησε η περιοδεία σε χωριά της Λέσβου, τα οποία οι λάτρεις του νησιού θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο πολυαναμενόμενο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν το Νοέμβρη.

Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία των γυρισμάτων έγινε κατόπιν πρόκλησης του ΝΠΔΔ του Δήμου δυτικής Λέσβου προκειμένου να αναδειχθεί ο γαστρονομικός πλούτος του νησιού μας. Το κόστος των γυρισμάτων και την επιλογή των τοποθεσιών των γυρισμάτων είχε αναλάβει η παραγωγή της εκπομπής.  

 

- Advertisement -

More articles

spot_img