Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Ούτε ένας βιασμός σήμερα;;;;;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Μετά την αναφορά της στήλης για τον αερο-υποστηριζόμενο θόλο των Παμφίλων (κλειστό γυμναστήριο), από τον Δήμο με ενημέρωσαν ότι ετοιμάζονται άλλοι τρείς , για Σκόπελο, Πλωμάρι και Δομή του Καρά-Τεπέ!!!!!   Στα πλάνα τους είναι και η Παναγιούδα (όταν ξεπεραστούν τα πολεοδομικά προβλήματα). Μπράβο. Αν υλοποιηθούν, μόνο μπράβο. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν ως συνήθως. Εδώ είμαστε.

*** Αυτοί στην κυβέρνηση ρε φίλε, είναι ικανοί, όταν έχεις «καρδιά περιβόλι», να στην φορολογήσουν σαν αγροτεμάχιο!!!!!

*** Εκκλησία  με τους ιερείς της στην Κρήτη , δεν έθαβε  νεαρή μητέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο, αν προηγουμένως δεν βαφτιζότανε  τα δύο αβάπτιστα παιδιά της!!! Τι να πω; Αγανακτώ και ντρέπομαι….. 

*** Φτιάξανε VEGAN βιολί. Επιτέλους….. Θα είναι από ραδικοβλάσταρα ανακατωμένα και αποξηραμένα με πιτουράλευρο σε μορφή παστίλιας!!!! Έτσι, για να σωθεί το περιβάλλον…… Καλά έ!!!!

*** Ευτυχώς που σας «κάτσανε» οι βιασμοί, βρε τσανακογλυφτόπουλα των καθεστωτικών  ΜΜΕ, κυρίως της  ηλεκτρονικής εξημέρωσης, έλεος πια, μας τρελάνατε μ’ αυτή την θανατολογία και την κρουσματολογία σας!!!

*** Σε λίγο ένα παιδάκι που έχει για γονείς μητέρα (γυναίκα), και πατέρα (άντρα), θα είναι δακτυλοδεικτούμενο, είδος προς εξαφάνιση,  και θα του γίνεται συνέχεια bulling. Διότι συνεχώς (παρακαλώ προσέξτε το), προβάλλεται ασύστολα από τα ΜΜΕ, και ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ, το αντίθετο, χωρίς να τρέχει τίποτα!!!  
ΥΓ: Περιμένετε να περάσουν λίγα χρόνια (λίγα είπα), και θα δείτε…..

*** Το τελευταίο 24ωρο δεν έχω ακούσει τίποτα  για βιασμό….και αγχώνομαι! 
ΥΓ: Τέτοια υποχώρηση;

***Μπράβο στους μπακάληδες που  σου δίνουν  πλαστικές τσάντες για τα ψώνια σου. Με την απαγόρευση των τσαντών βρε  κρετίνοι, δεν σώζεται το περιβάλλον. Άλλα πρέπει να απαγορευτούν.  ΥΓ: Αλλά σε μια κοινωνία των άκρων και της υπερβολής, τι περιμένεις; 

*** Κι εμείς πηγαίναμε στο κατηχητικό, και κάναμε εξομολογήσεις, αλλά δεν μας «πειράξανε»  οι τότε παπάδες! Άλλοι οι παπάδες τότε…..

*** ΕΛΠΙΔΑ λένε την νέα κακοκαιρία. Ναι αλλά  ελ-πίδα(με γιώτα) ή ελ-πήδα(με ήτα);

*** Πόσο προφητικό ήτανε το τραγούδι των PINK FLOYD, Another bring in the wall, από το άλμπουμ τους THE WALL,για  τους σημερινούς μαθητές  «ΖΌΜΠΙ» στα σχολεία!!!!! Επιβάλλεται να το δείτε στο you tube.

 

spot_img
Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 28-01-22
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις