Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Π. ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ: «Στις 8 Οκτωβρίου θα κερδίσει η κοινωνία»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

«Προχωράμε μπροστά με ήθος και εντιμότητα για να είμαστε νικητές στις 8 Οκτωβρίου», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Παναγιώτης Χριστόφας, στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Μπροστά”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, επί της οδού Καβέτσου, παρουσία πλήθους κόσμου, υποψηφίων, φίλων και υποστηρικτών της αυτοδιοικητικής κίνησης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης

Μετά από την τελετή του αγιασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης δέχτηκε τις ευχές των παρευρισκομένων για καλή επιτυχία και εκείνος με την σειρά του ανανέωσε το ραντεβού για το βράδυ των εκλογών, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού, που σχεδιάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο. 

Ο Π. Χριστόφας δήλωσε συγκινημένος από την ανταπόκριση και την συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τον αγώνα που δίνουν. «Έχουμε καταθέσει μια ρεαλιστική πρόταση για τον Δήμο μας, που ετοιμάστηκε με μεράκι και πολλή δουλειά και σε αυτές τις εκλογές θα κερδίσει η κοινωνία. Όλοι θα είναι νικητές. Θα συγκρουστούμε με τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις και πρακτικές και θα προχωρήσουμε μπροστά με οδηγό το πρόγραμμά μας γιατί αγαπάμε τον τόπο, τον Δήμο μας, την πόλη και τα χωριά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος.

spot_img
- Advertisement -

More articles