Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Π. Κουφελος: “Το Πλωμάρι έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του”

“Το Πλωμάρι έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του από τη Δημοτική Αρχή και τα προβλήματα διογκώνονται καθημερινά”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η παράταξη “Νέα δράση, νέος Δήμος”, που έθεσε σειρά ερωτημάτων για τα προβλήματα της περιοχής στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή. Όπως τονίζει ο επικεφαλής, Πανάγος Κουφελος “όλοι γνωρίζουμε ότι το Πλωμάρι αποτελεί τουριστικό προορισμό και το καλοκαίρι παρουσιάζει αυξημένη τουριστική κίνηση και είναι η «βιτρίνα» του Δήμου μας στο εξωτερικό.

Στις ερωτήσεις του συνδυασμού μας αρκέστηκαν να απαντήσουν γενικόλογα με αοριστίες!

Τα ερωτήματα που θέσαμε ήταν τα εξής: 1) Ποιες οι ενέργειες αποκατάστασης της διαρροής ύδατος από το Φράγμα Σεδούντα; 2) Πότε θα γίνει η αποκατάσταση του σωλήνα ύδρευσης και η σύνδεση του αποχετευτικού στην Δημοτική Κοινότητα Πλαγιάς; 3) Πότε θα γίνει ο καθαρισμός των άγριων χόρτων και πότε θα αποκατασταθεί η βατότητα των αγροτικών δρόμων σε όλα τα χωριά του Πλωμαρίου; 4) Πότε θα αποκατασταθεί ο ανελκυστήρας στον «Μιχαλέλειο» οίκο ευγηρίας; 5) Πότε θα διευθετηθεί το θέμα της πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού του Πλωμαρίου, για πεζούς και ΤΑΧΙ; 6) Πότε θα πραγματοποιηθεί η αποκατάσταση του πλακόστρωτου στο Πλωμάρι; 7) Πότε θα συζητηθεί η υλοποίηση του χώρου στάθμευσης στο «ΕΣΣΟ ΠΑΠΑΣ»; 8) Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για την λειτουργία της πύλης Σένγκεν στο Λιμένα Πλωμαρίου;

Μπορούμε να αντιληφθούμε από τα παραπάνω ερωτήματα ότι το Πλωμάρι είναι μια Δημοτική Ενότητα ξεχασμένη, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους!

Καλούμε τον κ.Χριστόφα για ακόμα μια φορά να ενεργοποιηθεί, να συντονίσει και να ζητήσει από τους αρμόδιους αντιδημάρχους του να εργαστούν για το κοινό καλό και ας μην αρέσκονται μόνο σε φωτογραφήσεις και διαφήμιση για εσωτερική κατανάλωση. Γιατί τα «ζωντανά χωριά» δυστυχώς θα γίνουν «ερημωμένα χωριά».

Ως παράταξη παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια μας για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μας και στην ικανοποίηση των αναγκών τους”.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img