Πάει για το ‘’μπαμ’’ με Ψημίτη ο Παπάδος Γέρας!

Ο Παπάδος Γέρας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, εκπροσωπώντας το νησί μας στην κατηγορία των ανδρών. Οι πρωταθλητές Λέσβου επέστρεψαν και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες με στόχο μια καλή πορεία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του Παπάδου, Βασίλης Ανδριώτης, επέλεξε τον Γιώργο Καραμβάλη για την τεχνική ηγεσία και μαζί σχεδιάζουν την ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα παλέψει για την παραμονή. 

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Βασίλης Ανδριώτης θέλει να κάνει το μπαμ του καλοκαιριού με την απόκτηση του Μάρκου Ψημίτη. Ο 25χρονος Λέσβιος αθλητής έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές στον Παπάδο, την σεζόν 2012-13 στη Γ΄ Εθνική σε νεαρή ηλικία τότε, ενώ βρέθηκε στο ρόστερ των πρωταθλητών και στα μπαράζ ανόδου το 2018, εκεί όπου με τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, κέρδισε την επόμενη χρονιά μια θέση στο ρόστερ της Δάφνης Δαφνίου με την οποία έπαιξε στην Β΄ Εθνική. 

Πέρυσι ο ταλαντούχος και δεινός σκόρερ, ανήκε στον Οίακα Ναυπλίου με τον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στην Α2. Ο Ψημίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων σπούδασε στην Αμερική, παίζοντας στο κολεγιακό πρωτάθλημα, δεν είναι αρνητικός να παίξει στον Παπάδο, με το θέμα της μεταγραφής του να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ουσιαστικά έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως ο Ψημίτης θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στο νησί μας.

Να σημειωθεί πως η Γέρα μέχρι τώρα έχει αποκτήσει δύο γηγενείς παίκτες από τον Αρισβαίο Καλλονής, τους Κώστα Κοσμά και Γιώργο Πάσκο. Επίσης οι νεοφώτιστοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 24χρονο guard, με καταγωγή από την Λέσβο Γιώργο Καμινέλλη, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στο νησί για να αγωνιστεί στον Παπάδο μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα σε ομάδες της Θεσσαλονίκης, όπως την Ελληνική Ακαδημία και την ΑΕ Νέας Κρήνης. Η τέταρτη μεταγραφική προσθήκη ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Ύμερι. Πρόκειται για 18χρονο forward με ύψος 2,08 που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Τρίτωνα. Τέλος, από το περσινό ρόστερ μέχρι τώρα έχουν ανανεώσει οι Γιάννης Ζεστός, Γιάννης Μπουρούς και Κώστας Τσαπώνης