Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Παγανή ώρα ΜΗΔΕΝ! Αδίστακτοι λήστεψαν βίαια ηλικιωμένη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τη διαπίστωση των ΝΕΩΝ της ΛΕΣΒΟΥ μέσα από τα συχνά ρεπορτάζ τους ότι έχει ξεφύγει προ πολλού η κατάσταση στον αυτοσχέδιο καταυλισμό για άτομα Ρομά στην περιοχή της Παγανής όπου βρίσκουν άσυλο μεταξύ άλλων και παραβατικά και εγκληματικά στοιχεία έρχεται να επιβεβαιώσει άλλο ένα γεγονός που ανακοινώθηκε επίσημα από την αστυνομία. 

Πρόκειται για τη σύλληψη ενός ανήλικου 16 ετών και ενός 29χρονου και οι δύο διαμένοντες στον καταυλισμό της Παγανής σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα, της ληστείας και της απόπειρας κλοπής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα την αστυνομία οι δράστες, μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ηλικιωμένης και με άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την κατοχή της, πορτοφόλι που περιείχε διάφορα νομίσματα, το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ και κοσμήματα αξίας -300- ευρώ περίπου.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, οι συλληφθέντες, λίγο νωρίτερα δρώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και κατάστημα στην ίδια περιοχή.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος γονέων του 16χρονου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.

Δεν είναι ούτε η πρώτη και δεν θα είναι ούτε η τελευταία φορά που διαμένοντες στον καταυλισμό της Παγανής λειτουργούν αδίστακτα απέναντι σε άτομα της τρίτης ηλικίας προσπαθώντας να εξαπατήσουν είτε με την άσκηση βίας να αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή.  Η αστυνομία συλλαμβάνει, δυστυχώς όμως τα φαινόμενα Ζεφυρίου συνεχίζονται και η αυθαιρεσία στην Παγανή χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει με την ανοχή όλων των αρμοδίων.

Ο μόνος!

Ο μόνος τοπικός παράγοντας που μέχρι τώρα έχει πει τα πράγματα με το όνομα τους και έξω από τα δόντια με αναφορά του στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος περιγράφοντας απευθυνόμενος στις εισαγγελικές αρχές μία νοσηρή κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή με διακίνηση γυναικών, ναρκωτικά και άλλες έκνομες πράξεις ενώ οι τραγικές φιγούρες αυτού του εφιαλτικού περιβάλλοντος είναι τα μικρά παιδιά που βιώνουν απερίγραπτες καταστάσεις. 

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img