Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Παγκόσμιες διακρίσεις για το Danza Pasion!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πολλές και σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που πέτυχαν οι σπουδαστές της σχολής χορού Danza Pasion με έδρα την Μυτιλήνη, στο World Latin Championship αλλά και στο Mediterranean και στο Greek Cup που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες στην Αθήνα. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 14 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Φινλανδία, η Κύπρος.

Οι χορευτές και οι χορεύτριες της σχολής, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού και ιδιοκτήτριας της σχολής, Γεωργίας Φραντζέσκου, διακρίθηκαν τόσο στις ομαδικές κατηγορίες όσο και στις solo. Στο τριήμερο 1/12 – 3/12 που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία IDO (International Dance Organisation) του Παγκόσμιου Κυπέλλου, καθώς και στο Mediterranean και στο Greek Cup στις 4/12, οι ομάδες που διαγωνίστηκαν, καθώς και οι διακρίσεις που πέτυχαν ξεχωριστά, ήταν οι εξής: 

  • Στο ομαδικό κατηγορία Children η ομάδα «Little Flying Ladies» με τις Εβίτα Κόρακα, Μέλπω Κοντού, Ραφαέλα Σιούλα, Κλαίρη Δούμου, Μυρτώ Παραθυρά, Ελεάννα Παλάζη, Παυλίνα Βαθρακούλη, Κατερίνα Φριλίγκου, κατέλαβαν την 4η θέση στο World Cup, ενώ «βγήκαν» πρώτες και στο Mediterranean Cup και στο Greek Cup. 
  • Στο ομαδικό κατηγορία junior εφηβικό η ομάδα «Black Hawk Shadows» με τους/ τις Χαράλαμπο Αχλάτη, Στέλλα Τινέλλη, Πηνελόπη Αναγνώστου, Δέσποινα Γούναρη κατέλαβαν την 5η θέση στο World Cup, καθώς επίσης διακρίθηκαν πρώτοι και στο Mediterranean και στο Greek Cup. 
  • Στο ομαδικό ενηλίκων η ομάδα με τις Εβίνα Δήμου, Κυράννα Κλίμη, Σόνια Παπαδοπούλου, Σωτηρία Γκαργκάνα κατέλαβαν την 6η θέση στο World Cup, ενώ στο Mediterranean Cup την 2η και στο Greek και εδώ… πρώτες!
  • Εκτός ομάδων (solo) συμμετείχε και η Ιγνατία Σάλτα, η οποία επίσης έφυγε από την μεγάλη αυτή διοργάνωση με σημαντικές διακρίσεις. 

Σε συνομιλία μας με την κ. Φραντζέσκου η ίδια δήλωσε: «Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη σχολή Danza Pasion συμμετείχαν συνολικά 17 άτομα, ηλικίας 8 έως και 50 χρόνων, καταλαμβάνοντας πολύ υψηλές θέσεις (1η, 2η, 3η) σε όλες τις κατηγορίες και τα πρωταθλήματα, και μάλιστα ανάμεσα σε χώρες όπως η Ιταλία, οι διαγωνιζόμενοι της οποίας ήταν πάνω από 500 άτομα». Πρόσθεσε, δε, ότι «χαιρόμαστε πάρα πολύ γι’ αυτές τις διακρίσεις, ευχόμαστε στο μέλλον να τα πάμε ακόμα καλύτερα». 

Μεταξύ των διακριθεισών χορευτριών και η Εβίτα Κόρακα

Τα «Νέα της Λέσβου» επικοινώνησαν επίσης με την μητέρα μιας εκ των χορευτριών της σχολής της Εβίτας Κόρακα, την Θεοδώρα Πέρρου. «Νιώθω χαρούμενη και περήφανη», δήλωσε η ίδια για την διάκριση της κόρης της. «Μετά από κόπους και θυσίες, η Εβίτα επίσης χαίρεται τα βραβεία της και θέτει τους επόμενους στόχους της. Ως γονείς θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας χαρούμενα, και όσο τα βλέπουμε να λάμπουν από ευτυχία, δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο», κατέληξε. 

 

- Advertisement -

More articles

spot_img