Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΔΟΥΚΑΡΕΛΛΗ: Προορισμός αγορών για τσάντες και σχολικά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Συνυφασμένο με το παιχνίδι και τα εποχιακά είδη γενικότερα είναι το όνομα Δουκαρέλλης, τα καταστήματα του οποίου αποτελούν αυτή την περίοδο τον νούμερο ένα «προορισμό» και στις εξορμήσεις σας για σχολικές τσάντες και βέβαια όλα τα σχολικά είδη και ό,τι περιλαμβάνει η λίστα κάθε μαθητή και μαθήτριας. Όπως ακριβώς συμβαίνει, δηλαδή, εδώ και 40 χρόνια σχεδόν, όταν η επιχείρηση «συστήθηκε» στην αγορά της Μυτιλήνης.

Στα δύο καταστήματα Δουκαρέλλη θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από σχολικές τσάντες και κασετίνες, με διάφορα θέματα, από όλες τις δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων, ταινιών, παιχνιδιών κ.ά. που θα αποτελέσουν το απόλυτο χρηστικό αντικείμενο των παιδιών σας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα θα τους γεμίζει και χαρά. Ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό της χαρούμενης και ευχάριστης νότας, που συνοδεύει η αναζήτηση και η αγορά μιας νέας τσάντας, είναι αυτό που σπρώχνει τους γονείς στα καταστήματα για να την αγοράσουν.

«Επειδή τα τελευταία 2 χρόνια οι σχολικές τσάντες δεν πολυχρησιμοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας και των κλειστών σχολείων, φέτος οι γονείς από νωρίς μπήκαν στη διαδικασία να αναζητήσουν τσάντες και κασετίνες για τα παιδιά τους», αναφέρει ο Παναγιώτης Δουκαρέλλης, που από το 2007 «τρέχει» την οικογενειακή επιχείρηση, και δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει τους πελάτες που σπεύδουν στα «Παιχνίδια Δουκαρέλλη» για να «εξοπλίσουν» τα παιδιά τους για τη νέα σχολική χρονιά, με τσάντες σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο και… για κάθε τσέπη!

Αυτό, βέβαια, είναι το πρώτο κύμα αγορών, καθώς με το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, όταν οι εκπαιδευτικοί θα δώσουν στα παιδιά τις λίστες με τα σχολικά είδη, που θα πρέπει να προμηθευτούν για τη νέα χρονιά, τότε θα απαιτηθεί και ένα δεύτερο κύμα, στο οποίο και πάλι τα καταστήματα Δουκαρέλλη θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη!Βέβαια, εκτός από τα σχολικά είδη, στα καταστήματα Δουκαρέλλη θα βρείτε και μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, ενώ αποτελεί προορισμό αγορών και για τα εποχιακά είδη (χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα κλπ.).

Θα βρείτε τα καταστήματα Δουκαρέλλη στην πάροδο της οδού Ερμού 29 (τηλ. 2251041000) και στο νέο κατάστημα στην οδό Μεθοδίου 10 (2251022243), στο πρώην κατάστημα παιχνιδιών Μολυβιάτη.

spot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΤΟΠΙΚΟ: Ανακοίνωσε τέσσερις μεταγραφές η Φίλια
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img