Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Παίρνει εξιτήριο νικητής στα 92 ο μητροπολίτης Χρυσόστομος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει αύριο το μεσημέρι από το Βοστάνειο ο Μητροπολίτης Μηθύμνης Χρυσόστομος, καθώς οι γιατροί θα τον υποβάλουν σε έναν τελευταίο κύκλο εξετάσεων  κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά όπως αναμένουν, ο Δεσπότης θα αναχωρήσει για την Καλλονή.

Στα 92 του χρόνια ο Μητροπολίτης Μηθύμνης τετραπλά εμβολιασμένος πέρασε αλώβητος από το ένα και μοναδικό χτύπημα που δέχθηκε την περασμένη Πέμπτη από τον κορονοϊό, καθώς για το μικρό διάστημα των λίγων ημερών της νοσηλείας του δεν φάνηκε ούτε μία στιγμή καταβεβλημένος έχοντας τις επαφές και τις συνεργασίες τηλεφωνικά για τα θέματα της μητροπόλεως του.

Η εμβληματική μορφή του Δεσπότη της Καλλονής που έχει πλούσιο κοινωνικό έργο το οποίο εδώ και χρόνια κρατά αθέατο και το γνωρίζουν μόνο ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι ιδιαίτερα αγαπητός εντός και εκτός Λεσβιακών συνόρων. Ο ίδιος ο σεβασμιότατος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για το συγκινητικό ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και ευλογώντας τους πιστούς μετρά αντίστροφα για να εορτάσει στη Μητρόπολη του την κοίμηση της Θεοτόκου.

Σημειώνουμε ότι τα Νέα της Λέσβου από την αρχή ενημερώνοντας με υπευθυνότητα τους αναγνώστες τους είχαν τονίσει ότι ο σεβασμιότατος νοσηλευόταν περισσότερο λόγω της ηλικίας του για να προληφθούν τυχόν επιπλοκές και όχι γιατί αντιμετώπιζε ουσιαστικό πρόβλημα με τον κορονοϊό. Μάλιστα τα όσα είχαμε αναφέρει εμείς αντέγραψαν 2 μέρες αργότερα και σχεδόν κατά λέξη άλλα Μέσα Ενημέρωσης!

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img