Παίζουν με τις αντοχές της τοπικής κοινωνίας

Για όσους δεν το γνωρίζουν να το σημειώσουμε ότι ο δρόμος από τη Μυτιλήνη προς το Μανταμάδο είναι χαρακτηρισμένος ως εθνική οδός. Άρα, λοιπόν, αυτής της μορφής η στάθμευση στα πλακόστρωτα του παραλιακού δρόμου προς την Παναγιούδα, στο ύψος του πεδίου βολής του Καρά-Τεπέ είναι απαγορευμένη διά ροπάλου, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος είναι σοβαρός. Δυστυχώς όμως η ηγεσία της Αστυνομίας κάνει πως δεν καταλαβαίνει, όπως και σε καθετί που αφορά το μεταναστευτικό! 

Υπ’ αυτή την έννοια καλά κάνουν τα στελέχη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και καβαλάνε τα πεζοδρόμια και αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου να ‘ναι ή μάλλον σαν να ‘ναι το τσιφλίκι τους για να ακριβολογούμε! Γιατί ναι πράγματι… ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς δεν πάει πίσω και η Νέα Δημοκρατία. Γη και ύδωρ έχουν δώσει στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, δεν υπάρχει Κράτος μπροστά τους!

Παρεμπιπτόντως μετά από δεκάδες διαμαρτυρίες διερχόμενων οδηγών από το Σάββατο στην Αστυνομία (και το χθεσινό Κουίζ των “Νέων της Λέσβου” από το οποίο πήραν τα μηνύματά τους!)  εμφανίστηκε ένα περιπολικό βεβαιώνοντας κλήσεις για παράνομη στάθμευση. Θα πονέσουν, δηλαδή, οι ΜΚΟ με 80 ευρώ πρόστιμο;;;

Έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί όλοι οι υπεύθυνοι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που εργάζονται στο πεδίο βολής, ώστε να πάρουν τα αυτοκίνητά τους από το χώρο. Ακόμα καλύτερα στην τόση δύναμη της Αστυνομίας να διατεθεί και ένας αστυνομικός που να αποτρέπει για κάποιες ημέρες τη στάθμευση στη συγκεκριμένη περιοχή μέχρι να το πάρουν απόφαση! Όλα τα άλλα είναι για να κρατούν τα προσχήματα μετά τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των διερχόμενων οδηγών. Με 80 ευρώ πρόστιμο δεν ιδρώνει το αυτί τους!