Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πάλι λογοκρισία ρε μάγκες;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Δεσποινάκι, να ξέρεις ότι τα καλλυντικά μπορεί να βελτιώσουν την μητέρα-φύση, αλλά δεν μπορούν να ξεγελάσουν τον πατέρα-χρόνο!!!

*** Και επειδή τα πράγματα είναι βαρετά με τα των εκλογών της ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, είπα να χαλαρώσουμε λίγο σήμερα.

** Η σεξουαλική παρενόχληση, και κυρίως η ετεροχρονισμένη καταγγελία της (που τώρα τελευταία, η υπερπροβολή της αρχίζει και με κουράζει), επιβαλλόταν και επιβάλλεται από τους όποιους ισχυρούς στους όποιους ανίσχυρους, από τότε που η Νεκρά θάλασσα ήταν απλώς άρρωστη… Και θα «επιβάλλεται» μέχρι να ξαναζωντανέψει… η  Νεκρά θάλασσα εννοώ !!!!!!!

*** Τα πράγματα είναι απλά κουκλιά μου: Όσο λιγότερα θυμάσαι, τόσο πιο γρήγορα κοιμάσαι.

Βρε καλά το ’χε πει ο Θανάσης: Κάνε δώρο την απουσία σου, εκεί που δεν εκτιμούν την παρουσία σου…

*** Άνοιξε πέτρα για να μπώώώώώώώ, ήήρθε ΔΕΗ, ΟΤΕ, νερόόόόόόόόόόό (δις)…(Για αυτούς που ψήφισαν το 40%.

*** Τελικά ορισμένοι πολιτικοί έχουν πεντακάθαρη την συνείδησή τους, γιατί απλά δεν την έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ. Συμφωνείτε κ. Καραμανλή; (Τέμπη), κ. Δούρου; (Μάνδρα), Όλγα Γεροβασίλη; (Μάτι Αττικής); Και η πλάκα είναι ότι κάποιοι τους ξαναψήφισαν!!! Αυτό πάλι τι σου λέει;

*** Δυο πράγματα με αγχώνουν: Α) Ότι μόλις πεθάνω, φοβάμαι μην συναντήσω τον Θεό και με ρωτήσει: «Λοιπόν, πώς σου φάνηκε ο Παράδεισος που ήσουν και μας ήρθες εδώ;», και Β) Ότι και στον Παράδεισο να πάω, πρέπει να μπω σε νεκροφόρα!!!!

*** Άλφα – Ρο – Δέλτα, πόσο κοντοί και λίγοι είστε, ειδικά τώρα προεκλογικά;

*** Κούκλες μου τώρα που τρέχετε όλες στα γυμναστήρια για να αδυνατίσετε επειδή έρχεται Καλοκαιράκι και «εκτεθείτε» εις τας πλαζ, να ξέρετε κάτι και να μην μπερδεύεστε: Δεν παχαίνουμε μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αλλά μεταξύ Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων

*** Ο Μένιος Φουρθιώτης γιατί δεν εξελέγη με κανένα κόμμα; 

*** Καλύτερα ο Ερντογάν. Ακούτε που σας λέω!!! Και το Bay-Bay Kemal που είπε, δεν ήταν για τον Κιλιντσάρογλου, αλλά για τον Ατατούρκ!!! Δηλαδή. Αντίο κοσμικό κράτος. Τώρα μόνο… Ισλάμ!!!!!!!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img