Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Παλιοκατίνες…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Το πήρατε το μήνυμά σας από την καταμέτρηση του αποτελέσματος των εσχάτων Ευρωεκλογών παλιοκατίνες; Κι όταν λέω παλιοκατίνες, αναφέρομαι κυρίως στα κόμματα που σε όλη την προεκλογική περίοδο, ξεμαλλιάζονταν, ξεκατινιάζονταν, κοκορομαχούσαν, αντιπαρατίθεντο στα καλοπληρωμένα τηλεοπτικά συστημικά κτηνοπάνελ, με ηλίθια – επιδερμικά – ανούσια και χαζά θέματα, με αποτέλεσμα να κουράσουν και να αγανακτήσουν κυρίως το απροβλημάτιστο εκλογικό σώμα, ώστε να απόσχει σε τόσο μεγάλο βαθμό από τις εκλογές (75% Φλώρινα – 72% Κεφαλλονιά – 70% Λακωνία – 67% Αρκαδία – 66% Λέσβο, – 66% Κέρκυρα κλπ.-κλπ.)!!!! Ενώ θα έπρεπε να σχολιάζουν και να αντιπαρατίθενται πάνω στα καθημερινά προβλήματα που μας έχει δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, και στο πώς θα τα αντιμετωπίσουμε π.χ. (ακρίβεια – ανεργία – συμβάσεις εργασίας – μετανάστευση νέων – υγεία – υπογεννητικότητα – θανάτωση του πρωτογενή τομέα παραγωγής – κλωστοϋφαντουργία – κατασκευαστικό τομέα – αγροτικό – αλιευτικό – εμπορικό τομέα, κλπ.-κλπ.). Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο το πόθεν έσχες του Στέφανου ή της Μαρέβας Μητσοτάκη και άλλα εδώδιμα και αποικιακά προϊόντα. Παλιοκατίνες, ε, παλιοκατίνες, κουτσομπόλες και κυράτσες της παλιάς εποχής…  Άσε που ως γνωστόν, όλες αυτές οι συστημικές παλιοκατίνες, είναι μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, κερδισμένες!!!! ΕΛΕΟΣ ρε φίλε πχια!!!!!

*** Με τούβλα στην κυβέρνηση, και μπάζα στην κυρίως αντιπολίτευση, πώς είναι δυνατόν να γίνει σωστή ανοικοδόμηση; ‘Ελα μου ντε!!!!!!!

*** Και με Μητσοτάκη, και με Κασσελάκη, και με excelaki, και με Ανδρουλάκη, και με μανταλάκι, και με Μαρινάκη, κα με Βαρουφάκη, και με φανελάκι, «The same Pantelaki moy, the same Panteli moy» Πάρε την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΥΡΩΠΗ τώρα, να έχεις να πορεύεσαι!!! 

*** Βασιλάκη, μου ’λεγε πάντα η μάνα μου (θεός σχωρέστην): «Οι πόρνες γιε μου, δεν είναι πάντοτε γυναίκες…». Δίκιο είχε.

*** Θα με φάει η απορία. Αν το κιλό η φέτα έχει 12 ΕΥΡΩ, το μισό κιλό έχει 6 ΕΥΡΩ, τα 185 gr φέτας από τραβεστί αρνί και λεσβία προβατίνα, πόσο να έχει; Θα σκάσω…

*** Και τώρα κάτι και για σένα ρε φίλε αγανακτισμένε ψηφοφόρε, που δεν πήγες να ψηφίσεις. Ξέρεις ότι υπάρχει τιμωρία από τα ποινικά και όχι μόνο δικαστήρια με τίτλο «ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ»; Ύψιστη και συγχρόνως ταπεινωτική τιμωρία για έναν ελεύθερο πολίτη. Και εσύ με την κίνησή σου αυτή, με το να μην πας να ψηφίσεις, νομίζεις ότι τους τιμωρείς! ΛΑΘΟΣ. Τους ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ. Πχ. Με αποχή 61,5% έως και 71,5% στις προχθεσινές εκλογές, μέσος όρος αποχής 66%. Δηλαδή  έχει ψηφίσει το 34%. Δηλαδή επαναλαμβάνω, τα 2/3 δεν ψήφισαν, και ψήφισε μόνο το 1/3. Πάμε τώρα να δούμε τι ποσοστό έβγαλε π.χ. η ΝΔ. Το 27,4 που πήρε η ΝΔ στις προχθεσινές ευρωεκλογές, είναι  το 27,4 από το 1/3 των ψηφισάντων, δηλαδή επι τοις %, = 9,2%.  Για αυτό η αποχή είναι ΕΓΚΛΗΜΑ φιλαράκο. Και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές του 2023 με αποχή 52%, το πραγματικό ποσοστό που σε κυβερνούσε ήταν 19,08% και όχι 41%. Αλλά ποιος από τα συστημικά ΜΜΕ θα σου τα πει;;;; Ε;  

   

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img