Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ: Για δοκιμαστικά στην U19 της Athens Kallithea Ατζέμης και Λιτσολάρι!

Δυο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος με την φανέλα του Παλλεσβιακού στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας θα βρεθούν στην Αθήνα το διήμερο 30 και 31 Μαΐου για να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά της U19 της Athens Kallithea, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα νέων της Super League 1, λόγω της ανόδου της πρώτης ομάδας στην κατηγορία των μεγάλων μετά από πάρα πολλά χρόνια. 

Πρόκειται για τους Βύρωνα Ατζέμη, 19 ετών μεσοεπιθετικό και Ταξιάρχη Λιτσολάρι, 18 ετών, επίσης μεσοεπιθετικό, οι οποίοι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στην Athens Kallithea. Μάλιστα ο Ατζέμης στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ, δείχνοντας πως έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, αλλά και ο Λιτσολάρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάνει πολλά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. 

Σημαντικό ρόλο στην κλήση των δυο ποδοσφαιριστών στην αθηναϊκή ομάδα έπαιξε η φιλία που δένει τον προπονητή του Παλλεσβιακού, Θοδωρή Παπαδημητρίου, με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Athens Kallithea, Γιώργο Σουλογάνη, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Καλλονή και Αιολικό. Οι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αφού πήραν την έγκριση από την διοίκηση του Παλλεσβιακού ανυπομονούν να βρεθούν στην πρωτεύουσα για να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της U19 της Αθηναϊκής ομάδας,, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα νέων της Super League 1.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img