Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Πάμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Της Αναστασίας Δαούση, Αναπληρώτριας Συντονίστριας της Ν.Ε. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί αυτή την Κυριακή βάζουμε φραγμό στην ασυδοσία και την απληστία της δεξιάς. Ο προοδευτικός κόσμος θα ανατρέψει αυτόν τον επικίνδυνο συσχετισμό των τελευταίων εκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. με τις αρχές και τις αξίες του, με το πρόγραμμά του και με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού θα βάλει το θεμέλιο για εναλλακτική Προοδευτική λύση, ενάντια στα αδιέξοδα, μία λύση που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Γιατί η επόμενη 4ετία με μία ασύδοτη ΝΔ θα είναι γεμάτη ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ. 

Τα βασικά αγαθά μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας, που είναι το δικαίωμα στη ΔΟΥΛΕΙΑ, η ΥΓΕΙΑ και η ΠΑΙΔΕΙΑ, βάσει του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της ΝΔ, έτσι όπως με θράσος κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ήδη από το Μάιο, θα στερηθούν δαπάνες 1,5 δις. Περικοπές λοιπόν αντί για ενίσχυση.

Καλούμε λοιπόν όλο τον προοδευτικό κόσμο της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, να βάλει φραγμό σε όλα αυτά, γιατί αυτές οι εκλογές είναι ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. 

Είναι οι εκλογές που πρέπει να αποτρέψουν οι νέοι να παρακαλούν για μία θέση 4ώρου στα πολιτικά γραφεία και να μένουν με τους γονείς τους γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το νοίκι, τον επαγγελματία να διερωτάται για το μέλλον της επιχείρησής του από τη δυσβάσταχτη φορολογία, τον μισθωτό να μην ψάχνει το μισθό του από τα μέσα του μήνα, τους γονιούς να μην χρειάζεται να πουλήσουν το χωράφι τους για να στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν με ένα τρένο που μπορεί να τα σκοτώσει, τον άρρωστο να μην εκλιπαρεί για ένα κρεβάτι σε ένα νοσοκομείο και να μην πεθαίνει πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού επειδή δεν υπάρχει ασθενοφόρο. Για να μην ψάχνει ο αγρότης τις επιδοτήσεις του, σε μία νέα ΚΑΠ που έγινε γι’ αυτόν χωρίς αυτόν, αφού ένας διαλυμένος ΟΠΕΚΕΠΕ και ένα ανάλγητο και αδιάφορο Υπουργείο ουδέποτε έλαβαν υπ’ όψιν τις ανάγκες του. 

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. το οποίο τα Μ.Μ.Ε. φρόντισαν να μην φτάσει ποτέ στους πολίτες περιλαμβάνει μέτρα για να ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  • Ενισχύει το εισόδημα των εργαζομένων.
  • Αντιμετωπίζει με άμεσα μέτρα την ακρίβεια
  • Ενισχύει τη Δημόσια Υγεία με ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών
  • Ενισχύει τη Δημόσια Παιδεία
  • Στηρίζει τις γυναίκες και τα νέα ζευγάρια ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους
  • Ενισχύει το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων με αυξήσεις μισθών και συντάξεων και αφορολόγητο 10.000 ευρώ.

Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι σ’ αυτές τις εκλογές δεν κρίνονται κόμματα και πρόσωπα.
ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.  

Και ναι, ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι. Γιατί εμείς έχουμε τα μάτια στραμμένα στους πολλούς και παλεύουμε για το δίκιο των πολλών.
Την Κυριακή ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.. Ψηφίζουμε για μία ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ψηφίζουμε για ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

spot_img

More articles

spot_img