Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

«Πάμε «ΜΠΡΟΣΤΑ», ώστε η Μυτιλήνη και τα χωριά του Δήμου μας να γίνουν καλύτερα»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Του Γιάννη Αμπουλού, Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό ΜΠΡΟΣΤΑ του Παναγιώτη Χριστόφα

Δε συνηθίζω να χρησιμοποιώ τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προτιμώ την καθημερινή, αληθινή ανθρώπινη επαφή, αυτή που με έκανε γνώριμό σας όλα αυτά τα χρόνια που στο πλάι του αείμνηστου Σπύρου Γαληνού υπηρετήσαμε μαζί το Δήμο Λέσβου. Ήμουν μαζί του, όχι ως επαγγελματίας πολιτικός, αλλά ως πραγματικός φίλος και με αυτή τη στέρεα βάση λειτούργησα τότε.  

Με επιλέξατε με την ψήφο σας και ως Αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας πιστεύω πως ανταποκρίθηκα στις μεγάλες απαιτήσεις της εποχής και τίμησα την προτίμησή σας. 

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποφάσισα, πέρα από τις οποιεσδήποτε πολιτικές μου πεποιθήσεις, να συνταχθώ με την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Παναγιώτη Χριστόφα διότι πιστεύω πως έχει τις ικανότητες να αντεπεξέλθει με επιτυχία και να φέρει το Δήμο μας στη θέση που του αξίζει. 

Προσδοκώ για μια ακόμη φορά να μου δώσετε τη δυνατότητα να προσφέρω με ανιδιοτέλεια, όπως και τότε, να βοηθήσω τον Παναγιώτη Χριστόφα να πετύχει και να πραγματώσει την ιδέα ενός Δήμου, όπως τον ονειρευόμαστε όλοι. Δε θα αναλωθώ σε άλλες διαδικτυακές αναρτήσεις και θα με βρείτε όπως πάντα στο δρόμο, κοντά και δίπλα στα πραγματικά μας προβλήματα. 

Πάμε «ΜΠΡΟΣΤΑ», ώστε η Μυτιλήνη και τα χωριά του Δήμου μας να γίνουν καλύτερα.

spot_img

More articles

spot_img