Παρά ένας… 69!!!!

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Πάνω που προσδιορίσαμε πώς θα εξοντώσουμε τον ιό covid 19, μας την πέσανε οι μεταλλάξεις. Μόνο στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν 17 μεταλλάξεις του ιού!!!

*** Μεταλλαγμένος ιός εντοπίστηκε στην Γουατεμάλα που προήλθε από το Σουρινάμ, ενώ στη Γαλλία βρέθηκαν 24 μεταλλαγμένοι ιοί από την Σιέρρα Λεόνε!!!! Της Αγκόλας ο ιός που βρέθηκε μεταλλαγμένος στην Μογγολία, είναι επιθετικότερος κατά 48%, ενώ ο μεταλλαγμένος ιός της Χιλής με παραλλαγή ασβού, παίζει αμυντικά με γρήγορες κάθετες πάσες, καλό άλμα και εμφανίστηκε στο Βατικανό!!!!!

***Μετάλλαξη από δω – μετάλλαξη από κει, παραλλαγή από δω – παραλλαγή από κει, άντε να δούμε πότε θα έρθει η οριστική ΑΠΑΛΛΑΓΗ απ’ αυτό το βρόμικο παιχνίδι;;;;;

*** Αλίμονο… Οι παρά ένας 69 πανεπιστημιακοί «δάσκαλοι», θα έλειπαν από το πλευρό του Ρεφορμιστή – Ουτοπιστή και γιαλαντζί αλλά και εκ του ασφαλούς επαναστάτη… Κουφοντίνα;;;;;

*** Τώρα έχω πρόβλημα με την μάσκα. Από τι ύφασμα πρέπει να είναι για να είναι πιο ασφαλής;  Σατέν-βαμβακερό με Μερσεριζέ; Μάλλινη με ιχνοστοιχεία πλαστικού; Μεταξωτή με δαντέλες και ακρυλική γέμιση; Διπλόπατη πολυεστερικιά με 25% βισκόζη; Λινό το πάνω μέρος που κλείνει την μύτη και καραβόπανο το κάτω του στόματος; 50-50 λίκρα με σιφόν και λινό αυτό που θα αγκαλιάζει τα αυτιά; Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί… Πάντως νομίζω έτσι όπως γίναμε, η καλύτερη μάσκα είναι 45% τσιμεντοκονία, 55% κόλλα πλακιδίων και μπετοφόρμ για καλούπωμα κεφαλής, εξάρα μπετόβεργα για γάντζο και… καλό κρέμασμα!!!!!!

*** Σπουδαιογελοίοι, γιατί ρε νέο ΛΟΚ-ΝΤΑΟΥΝ; ΟΚ. Το γκριζάρατε (μάλλον οριστικά) το νησάκι μας με τα προσφυγικά σας, αλλά όχι να το στοχοποιείτε συνεχώς με νέα Λοκ-Ντάουν. Αχαμνοί, «κοντοί» και «λίγοι».

*** Αύριο από τις 6.00 το πρωί, έως τις 16.00, η στήλη σας πληροφορεί ότι δεν θα έχει διακοπή νερού η πόλη της Μυτιλήνης, αλλά μόνο στο Αλτινολούκ και Κουτσούκουγιου.

*** ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ: Το αντρικό μάτι χρειάζεται 10’’ να προσαρμοστεί σε έντονο φως, 15’’ να προσαρμοστεί σε συνθήκες σκότους, και μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, για να προσαρμοστεί σε γυναικεία “περιφερειακή ανάπτυξη”… ανεξαρτήτως φωτισμού…

*** Τελικά, όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην Α’ Εθνική…