Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Παραδόθηκε το νευροχειρουργικό μικροσκόπιο στο Βοστάνειο (φωτο)

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το ολοκαίνουργιο νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, που αγοράστηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με προϋπολογισμό 300 χιλιάδων ευρώ, παρέλαβε σήμερα το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Νωρίς το μεσημέρι ο Διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Καμπούρης υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και τον ξενάγησε στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια μιας μικρής τελετής παράδοσης του πολυπόθητου ιατρικού μηχανήματος, με τη χρήση του οποίου θα γυρίσει μία μεγάλη σελίδα το Βοστάνειο σε ό,τι αφορά τα χειρουργεία εγκεφάλου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη, ο οποίος πραγματοποίησε ένα όνειρο των νευροχειρουργών, να πάρουν ένα υπερσύγχρονο μικροσκόπιο για τις ανάγκες της νευροχειρουργικής κλινικής. Πραγματικά απογειώνει τις δυνατότητες της κλινικής μας» δήλωσε ο κ. Καμπούρης για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη για το νοσοκομείο.

«Επωφελείται η κοινωνία της Ελλάδας, όχι απλά της Λέσβου ή του Βορείου Αιγαίου, καθώς στην κλινική προσέρχονται πολλοί από διάφορα μέρη της Ελλάδας γιατί βρίσκουν μια καλή ανταπόκριση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστούμε και τον διοικητή και το προσωπικό για την υποδοχή του μηχανήματος» ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Φωτογραφίες από την ξενάγηση του Περιφερειάρχη στο χειρουργείο:

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img