Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Παραδόθηκε το β’ τμήμα της προκυμαίας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Παραδόθηκε το Σάββατο και το δεύτερο τμήμα από την εργολαβία ανάπλασης της προκυμαίας στο οποίο εκτελούνται εργασίες τους τελευταίους μήνες. Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες με την ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών.

Το νέο τμήμα της προκυμαίας τις νυχτερινές ώρες

Το Σάββατο το πρωί αφού καθάρισαν το χώρο οι εργάτες της τεχνικής εταιρείας απομάκρυναν τα μεταλλικά παραπετάσματα που χρησιμοποιήθηκαν για να λειτουργεί απομονωμένα το εργοτάξιο και ο χώρος παραδόθηκε προς χρήση στους πολίτες, οι οποίοι “τον τίμησαν δεόντως” κυρίως χθες Κυριακή, καθώς το Σάββατο λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων έβγαινε η θάλασσα σε αυτό το σημείο.

Ο νέος Δήμαρχος Π. Χριστόφας, χθες το πρωί, μαζί με τον Γ. Αλεξίου

Να σημειωθεί ότι ένα μικρό τμήμα του ολοκληρωμένου τμήματος του έργου συνεχίζει να δεσμεύεται καθώς έχει τοποθετηθεί το κοντέινερ, όπου λειτουργούν τα γραφεία και η αποθήκη της εργοληπτικής εταιρείας. Όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι, θα υπάρξει μία μικρή ανάπαυλα μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη, ώστε η Μυτιλήνη να γιορτάσει την απελευθέρωσή της χωρίς μηχανήματα και έργα και μετά τον εορτασμό άμεσα ο εργολάβος θα προχωρήσει και στο τρίτο τμήμα στο οποίο επεκτείνεται η εργολαβία, κατεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τη Νομαρχία.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img