Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παραμένει ο Αποστόλου σε ΔΕΔΑΠΑΛ και Ζαχάρειο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Ο ορισμός των μελών στα Νομικά Πρόσωπα, τις Εταιρείες και τις Διαδημοτικές Επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δυτικής Λέσβου. Ο Δήμαρχος, Ταξιάρχης Βέρρος, δεν θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ως προς τις θέσεις που κατείχαν οι συνεργάτες του και την προηγούμενη 4ετία, όπως έπραξε και με τις θέσεις των Αντιδημάρχων.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, για την θέση του Προέδρου στο Ζαχάρειο Γηροκομείο της Αγίας Παρασκευής, θα προταθεί και πάλι ο Στέφανος Αποστόλου, ενώ ο πρώην Δήμαρχος Μανταμάδου θα παραμείνει, εκτός απροόπτου και στην Διοίκηση της ΔΕΔΑΠΑΛ. Για την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΔΑΠΑΛ θα οριστούν επίσης ως εκπρόσωποι ο Παναγιώτης Δήσσος, ο Γιώργος Μακρογιάννης και ο Γιώργος Σαρόγλου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ θα προταθούν ο Γιώργος Αλάνης, ο οποίος διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κατά την προηγούμενη θητεία και ο Χαράλαμπος Ελευθερίου, με αναπληρωματικούς τον Γιώργο Μαραγκό και το Νίκο Αλεξανδρή.

Για τη Διοίκηση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα προταθούν ο Ιορδάνης Ιορδάνου, ο Δημήτρης Αλεξίου και ο Παναγιώτης Δήσσος.

Σε ό,τι αφορά τον Διαδημοτικό Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης θα προταθούν ο Νίκος Αλεξανδρής και η Φωτεινή Αντωνοπούλου.

Στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις “Ελληνικές Αλυκές Α.Ε.” θα συμμετέχουν ως εκπρόσωποι του Δήμου ο Παναγιώτης Δήσσος με αναπληρωματικό τον Γιώργο Μακρογιάννη, ενώ για τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας θα προταθεί ως εκπρόσωπος ο Γιώργος Αλάνης με αναπληρωματικό τον Δημήτρη Αλεξίου.

Σχετικά με τις Σχολικές Επιτροπές που διατηρούνται τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου, για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα προταθεί και πάλι ο Νίκος Περιβολάρης και για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο Παναγιώτης Δήσσος.

Επίσης θα οριστούν οι εκπρόσωποι στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

spot_img

More articles

spot_img