Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Παρέδωσε τη βοήθεια στην Τουρκία το Εργατικό Κέντρο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Στο τουρκικό σωματείο Μετάλλου Birleşik Metal-İş παρέδωσε το Εργατικό Κέντρο Λέσβου την πρώτη ποσότητα υλικής βοήθειας που συνέλεξε από Σωματεία, Ενώσεις Γονέων, Φοιτητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και άλλους φορείς, προκειμένου να διανεμηθεί στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Η αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου, με επικεφαλής το μέλος της Διοίκησής του, Δημήτρη Κωστόπουλο και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Μαντέο Κάλθι συνόδευσαν το φορτηγό στο Αϊβαλί και συναντήθηκαν με εκπροσώπους Σωματείων της Τουρκίας όπου και παρέδωσαν τη βοήθεια. 

Η βοήθεια που συγκέντρωσε το Εργατικό Κέντρο μεταφέρεται

Εκτός από τα είδη που συγκεντρώθηκαν, οι προσφορές συνοδεύτηκαν από μικρά σημειώματα με λόγια συμπαράστασης και φιλίας, παιδικές ζωγραφιές με ευχές, μηνύματα στήριξης. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την παράδοση της πρώτης αποστολής, το Εργατικό Κέντρο δεν κλείνει το κεφάλαιο της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. Απεναντίας μάλιστα συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στις εγκαταστάσεις του Εργατικού Κέντρου, καθώς ο συνδικαλιστικός φορέας σκοπεύει το επόμενο διάστημα, το αργότερο μέσα στο Μάρτιο, να στείλει εκ νέου βοήθεια στη γείτονα χώρα για την αντιμετώπιση των αναγκών των χιλιάδων σεισμοπλήκτων που έχουν μείνει “στο δρόμο” σε δύσκολες συνθήκες.

Από τη συνάντηση των δύο συνδικαλιστικών φορέων στο Αϊβαλί

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη που θέλει να βοηθήσει, να παραδίδει βοήθεια στις εγκαταστάσεις του στην οδό Δαβάκη, καθημερινά, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img