Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ: «Δείτε τι θα κάνετε με τη Διεύθυνση Μεταφορών»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεόδωρου Βαλσαμίδη, προκάλεσε το χθεσινό ρεπορτάζ των Νέων της Λέσβου για την αδυναμία εξέτασης των οδηγών δικύκλων να αποκτήσουν δίπλωμα λόγω της αποχής των δασκάλων από τις Σχολές Οδήγησης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την αργοπορία της Περιφέρειας να καθορίσει ένα νέο χώρο που θα λειτουργεί ως πίστα για τις εξετάσεις, ώστε να μην εξετάζονται στην αφετηρία των αστικών λεωφορείων την ώρα που μπαινοβγαίνουν οχήματα. 

Το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας μας έρχεται ως συνέχεια άλλων δύο δημοσιευμάτων για τα γενικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συναλλασσόμενοι με τη Διεύθυνση Μεταφορών λόγω της έλλειψης προσωπικού. Μάλιστα από την Πρωτοχρονιά η κατάσταση επιδεινώθηκε καθώς σαν να μην έφταναν οι καθυστερήσεις στις ταξινομήσεις των επαγγελματικών αυτοκινήτων «κόλλησαν» και οι ταξινομήσεις των Ι.Χ. λόγω αδυναμίας υπογραφής.  

 

«Βάλτε ένα τέλος»

 Ο κ. Βαλσαμίδης κατά την τοποθέτησή του στη Νομαρχιακή Επιτροπή, ενώ απουσίαζε ο Περιφερειάρχης, επεσήμανε προς την Περιφερειακή Αρχή ότι η Περιφέρεια οφείλει να δώσει άμεσες λύσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν τη λειτουργία της υπηρεσίας, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής μας να βρουν διέξοδο και να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους, ενώ και οι νέοι συναλλασσόμενοι να εξυπηρετούνται σε εύλογο χρόνο και όχι με παρατεταμένη αναμονή.

Να σημειωθεί ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ο κ. Βαλσαμίδης υπογράμμισε προς την Περιφερειακή Αρχή ότι ΔΕΝ συνεχίζει την προηγούμενη θητεία της και είναι σε λάθος κατεύθυνση αυτή η αντίληψη, όπως ότι εκτός από τα νέα πρόσωπα που έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης στην Περιφερειακή Αρχή, στο Βόρειο Αιγαίο από αυτόν το μήνα έχει αναλάβει ένα νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ταυτόχρονα κάλεσε τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν άμεσα σε έναν επανασχεδιασμό και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και των αναγκών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης η κάθε μια να καταθέσει τις προτάσεις και το όραμά της για τον τόπο. 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης έσπευσε να επισημάνει ότι η τοποθέτησή του αυτή εκφράζει τη θέση του επικεφαλής της παράταξής του, Αλκιβιάδη Στεφανή, καθώς η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, όπως είπε, έχει συγκεκριμένες προτάσεις για το τι θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, κατά τη νέα περιφερειακή θητεία, επιθυμώντας να καταθέσει το πλάνο της για να συμπεριληφθεί στο σχεδιασμό της Περιφερειακής Αρχής, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλλει εποικοδομητικά στο έργο της Περιφέρειας.

spot_img

More articles

spot_img