Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ – ΣΥΝ.ΠΕ.;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Παρασκευή και 13; Ωχ – ωχ – ωχ…

*** Οι συνιστώσες, οι συνισταμένες και οι υποτείνουσες που είχαν φύγει από το ΠΑΣΟΚ και έκαναν κώμα εξουσίας τον ΣΥΡΙΖΑ, καιρός να επιστρέψουν ως ανανεωμένες έως και ανανεωτικές παραλληλοτριγωνομετρημένες ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ 2010, παίρνοντας μια ΑΝΑΣΑ κάτω από την ΟΜΠΡΕΛΑ μαζί με την ΡΟΖΑ την ΔΕΑ και τον ΣΕΚ.!!!!!! Μόνο έτσι θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

*** Αν τα Συνέδρια, όπως και οι εκλογές, ήταν για να βελτιωθούν τα πράγματα στις ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, τότε θα είχαν κηρυχθεί ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!!!

*** Είδες τι παθαίνεις, όταν βάζεις κάποιους πολύ ψηλά, και μετά δεν φτάνεις να τους φτύσεις;;;;;

***Το ξέρω δικέ μου, σου αρέσει η «ευθύτητα», αλλά μέχρι να στα χώσω «ευθέως»… Με καταλαβαίνεις νομίζω ε;;; Ατιμούλικοοο!

*** Δεν περίμενα την Άντζελλα να ανεβάσει την “Ρήτρα Αναπροσαρμογής της”!!!!!

*** Άντε τώρα να βάλεις μέσα τα χειμωνιάτικα και να βγάλεις τα καλοκαιρινά. Ενώ άμα είσαι ΕΡΓΕΝΗΣ, τα έχεις «ΌΛΑ ΈΞΩ» Χειμώνα-Καλοκαίρι και τελείωσες. Αυτά έχει ο γάμος.

*** Με το πρόγραμμα της τηλεόρασης που βλέπουμε, προσέξτε κουκλιά μου γιατί: Αν κάποιος βρει ένα καλάθι να πετάξει τα σκουπίδια του, σιγουρέψου ότι δεν είναι το μυαλό σου…

*** Εγώ στους δίμουρους, λέω 2 φορές καλημέρα, μια για την κάθε μούρη τους!

*** Μ’ αυτά που βλέπω γύρω μου, ενώ στις εκκλησιές τα καντήλια κρέμονται κανονικά, εγώ το «έχω στο στόμα μου»! Να τώρα πάλι έχω ένα…

*** Μου λέει τις προάλλες η Όλγα: Βασίλη εγώ πότε θα αποκτήσω «καυτό σώμα»; Και της απαντώ: Ολγάκι με την δίαιτα που κάνεις, «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν», θα κάνεις καυτό σώμα μόνο με… αποτέφρωση!!!!!!!!!

*** Έλεγε το ζώδιό μου για αυτόν τον μήνα σε σχέση με το Δημόσιο, ότι όλες μου οι συναλλαγές θα πήγαιναν μια χαρά. Μέχρι τώρα, μόνο σε ανοιχτό τάφο δεν έχω πέσει!!!!!!

*** Του Κυρίου Δ Ε Ηθώμεν. Και πού ‘σαι ακόμα;;;;

*** Ελένη μην ξεχνάς, τα πιο ωραία «μη», είναι αυτά που έγιναν «λίγο ακόμα»…

Υ.Γ. Μπορείτε να μας ακούτε στο YouTube πατώντας: θερμοφόρες με παγάκια, όποια μέρα και ώρα θέλετε. Επίσης στο facebook, πληκτρολογώντας: Vasilis Hatzieleftheriou, και κάνοντας κλικ, πάνω στην εικόνα της εκπομπής. 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις