Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

ΠΑΤΗΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: Τερμάτισε τρίτος στο lake run στα Ιωάννινα!

Ο ιερέας του Μεσαγρού, πατήρ Νικόλαος Καστρινός, στα 53 του χρόνια, φορώντας το ράσο, κατέκτησε την τρίτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία, στη διοργάνωση lake run που διεξήχθη στα Ιωάννινα. 

Ο πατήρ Νικόλαος Καστρινός ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συμμετείχε σε αγώνες ακόμη και όταν φοιτούσε στην Ιερατική Σχολή. Όπως λέει στα Νέα της Λέσβου ο ίδιος, αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε αγώνες, όπως σε αυτούς στα Ιωάννινα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πατήρ Νικόλαου Καστρινού: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας όπου κατάφερα να πάρω την τρίτη θέση ανάμεσα σε δεκάδες αθλητές 50-60 ετών. Πριν τον κορονοϊό η διοργάνωση είχε περισσότερες συμμετοχές και είχα επίσης λάβει μέρος. Τώρα  λόγω των συνθηκών χωριστήκαμε σε γκρουπ, οι αθλητές ήταν λιγότεροι, αλλά και πάλι ήταν όλα πολύ όμορφα. Εγώ προσωπικά δεν έκανα κάποιου είδους προετοιμασία, αλλά πήγα στον αγώνα αποφασισμένος να παλέψω για το καλύτερο, μιας και αγαπάω τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Και πάλι ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του».