Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Περιοδεία της Υφυπουργού Μεταφορών, Χρ. Αλεξοπούλου

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, περιόδευσε σήμερα στη Λέσβο, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή του Νομού μας, Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Βασίλη Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη, Μάνο Λογοθέτη.

Η Υφυπουργός ξεκίνησε την περιοδεία της με αυτοψία στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης». Ακολούθως συναντήθηκε, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών, Αριστείδη Οφίδη, με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Στρατή Χριστόφα, με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, Πάρη Μολυβιάτη, με τον Πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Ταξί, Κώστα Νέστορα και με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, με τους οποίους συζήτησαν εκτενώς για τη λειτουργία, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών του νησιού μας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, ενώ η περιοδεία της κ. Αλεξοπούλου ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Ραφαήλ στη Θέρμη, στη Μονή Ταξιάρχη στο Μανταμάδο και στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Αγιάσο.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img