Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Πεύκο καταπλάκωσε ΙΧ 


Άγιο είχαν χθες τα ξημερώματα οι επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου όταν καταπλακώθηκαν από δέντρο που έπεσε επί της οδού Βοστάνη, στον δρόμο προς το Νοσοκομείο. Το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, όταν ξαφνικά έγειρε ένα τεράστιο πεύκο από την αυλή σπιτιού, από την δεξιά πλευρά του δρόμου και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο. Μια από τους επιβάτες βγήκε σε κατάσταση σοκ από το όχημα και κάλεσε το 112, δηλώνοντας το συμβάν και ότι υπήρχαν δύο εγκλωβισμένα άτομα μέσα στο ΙΧ. Άμεσα έσπευσαν το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, καθώς και συνεργείο του Δήμου. Οι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν τραυματιστεί, αν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Το κλαδί που είχε σπάσει πριν λίγες μέρες μέσα στην αυλή της μονοκατοικίας

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός – όπως είπε στα “Νέα της Λέσβου” συγγενής του ιδιοκτήτη του σπιτιού απ’ όπου έσπασε στα δύο το πεύκο – ότι επί 6 μήνες προσπαθούσε να βγάλει την άδεια από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για να κόψει το δέντρο επειδή είχε πάρει επικίνδυνη κλίση εδώ και καιρό. Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα έσπασε ένα μεγάλο κλαδί, μέσα στην αυλή και από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι ιδιοκτήτες. Η άδεια είχε εκδοθεί την προηγούμενη εβδομάδα και η κοπή του δέντρου είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή. 

Ωστόσο, το κακό συνέβη χωρίς προειδοποίηση και κάποιοι εκτιμούν ότι ίσως σχετίζεται με τον σεισμό που σημειώθηκε στην Τουρκία τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς και με τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν τις τελευταίες ημέρες.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img