Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο κύπελλο ερασιτεχνών Λέσβου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Οι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Λέσβο συναντήθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Αρισβαίου, στην Καλλονή, λαμβάνοντας μέρος στο 1ο κύπελλο ερασιτεχνών Λέσβου, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Η συνολική διάρκεια του κυπέλλου ήταν έξι ώρες, με 22 παίκτες από διάφορα μέρη του νησιού να λαμβάνουν μέρος, δίνοντας την υπόσχεση αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός. Οι αγώνες είχαν αρκετό ενδιαφέρον με μερικά παιχνίδια να κρίνονται καθαρά στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες που έλαβαν μέρος έδειξαν να το ευχαριστιούνται αρκετά, με τη χαρά στα πρόσωπα όλων να είναι έκδηλη κυρίως λόγω της συμμετοχής και δευτερευόντως για το αποτέλεσμα που έφεραν. Να αναφέρουμε πως το παρών στο 1ο κύπελλο ερασιτεχνών Λέσβου έδωσαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας φίλων επιτραπέζιας αντισφαίρισης Σταύρος Πλακαντωνάκης, όπως και ο Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης και πρωταθλητής Ελλάδος Δημήτρης Ζήκος

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη θέση κατέλαβε ο Μιχάλης Γεωργέλλης, δεύτερος κατετάγη ο Καλογήρου και τρίτος ο Πασβούρης, ενώ την τετράδα συμπλήρωσε ο Μουτζουρέλλης. Ακόμη στο φάιναλ φορ αγωνίστηκαν οι Γιαννής, Σωτηρόπουλος, Γιορέλλης, καθώς και η Μακρέλλη. Επίσης να τονίσουμε πως με παρουσία του προέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας, ορίστηκε περιφερειακή επιτροπή ΠΟΦΕΠΑ Λέσβου (που θα διοργανώσει επίσημους αγώνες ερασιτεχνών). Η επιτροπή απαρτίζεται από τους Γεωργέλλη, Τσόγια και Μουτζουρέλη.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img