Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Πιο ασφαλής η νάρκωση για όσους χειρουργούνται

Μετά την προμήθεια και εγκατάσταση πριν περίπου 15 μήνες δύο σύγχρονων Αναισθησιολογικών Μηχανημάτων, με νέα απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου, προχωρά το Βοστανειο στην προκήρυξη δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια και αντικατάσταση και των υπολοίπων τριών αναισθησιολογικών μηχανημάτων, προϋπολογισμού 175.000 ευρώ με χρηματοδότηση από τον προυπολισγισμο του νοσοκομείου.

Η προμήθεια δεν θα είναι άμεση αλλά μετά από τις διαδικασίες του διαγωνισμού ενω οπως τονίζει σε ανάρτησή του ο διοικητής Γιώργος Καμπούρης, τα μηχανήματα  είναι τελευταίας τεχνολογίας, από τα καλύτερα στον κόσμο και αποτελούνται από εξελιγμένο αναπνευστήρα, κατάλληλο για όλους τους ασθενείς ανεξάρτητα ηλικίας ή σωματικής διάπλασης. Επίσης, διαθέτουν απόλυτα αυτοματοποιημένο σύστημα παροχής αναισθησίας που σε συνδυασμό με τους Ηλεκτρονικούς Εξαερωτές Αναισθησιολογικών Φαρμάκων, θα προσφέρουν στους Αναισθησιολόγους του νοσοκομείου τη δυνατότητα παροχής αναισθησίας με ταχύτητα και ασφάλεια τόσο για τους ασθενείς, που είναι το σημαντικότερο, όσο και για τους ίδιους.

Θα συνοδεύονται από Μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων εξασφαλίζοντας άμεση πληροφόρηση και ιστορικό της κατάστασης του ασθενούς αποτελώντας για τους Αναισθησιολόγους και χειρουργούς έναν πολύτιμο εργαλείο .

Όλα αυτά θα συντονίζονται από το εξελιγμένο λογισμικό παροχής αυτοματοποιημένης αναισθησίας, με βάση τα διεθνή πρότυπα ,και πάντα σύμφωνα με τις εντολές, και τον προγραμματισμό των αναισθησιολόγων.

Η χρήση αυτής την νέας Γενιάς Αναισθησιολογικών συγκροτημάτων (δύο ήδη διαθέτει το Βουτάνιο) παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Μειώνουν την κατανάλωση Αναισθησιολογικών Φαρμάκων,

Βελτιώνουν σημαντικά την ασφάλεια των ασθενών κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων, και υποβοηθούν τους γιατρούς στο δύσκολο έργο τους

Μειώνουν σημαντικά το χρόνο της ανάνηψης των ασθενών επιτυγχάνοντας καλύτερη και ταχύτερη μετεγχειρητική διαχείριση των ασθενών. καθώς και ορθολογική διαχείριση του χρόνου χρήσης των χειρουργείων ανά επέμβαση.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img