Πήρε και Θανάση Πρωτούλη!

Ο Αιολικός δεν σταματά να επενδύει στο μέλλον, ανακοινώνοντας ακόμη μία μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή, αυτή του Θανάση Πρωτούλη

Ο 17χρονος Μυτιληνιός επιθετικός αγωνιζόταν τη φετινή περίοδο στον Αιγέα Πλωμαρίου, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Τα προηγούμενα χρόνια θήτευσε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αγωνιζόμενος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League με την Κ15 και την Κ16. Πριν επιστρέψει στη Λέσβο, φόρεσε επίσης και τη φανέλα του Πανερυθραϊκού.

Ο Αιολικός, πιστός στις δεσμεύσεις της διοίκησής του, συνεχίζει να ενισχύει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές εντός και εκτός Λέσβου.

 

Συλλυπητήρια για τον Βασίλη Χατζηγιαννάκη…

Η ομάδα της Μυτιλήνης με ανακοίνωσή της εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Χατζηγιαννάκη, που έφυγε από τη ζωή έχοντας προσφέρει απλόχερα όλα τα προηγούμενα χρόνια στην κοινωνία της Λέσβου.

Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος του Αιολικού, τη δεκαετία του ’80, καθώς και γιατρός αγώνα σε πολλές ποδοσφαιρικές αγωνιστικές περιόδους.