Πήρε μεταγραφή στον Πανναξιακό Α.Ο. η Κάσσου!

Ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της έκανε η Μαρία Κάσσου, η οποία θα μεταπηδήσει από τον Αρίωνα Μυτιλήνης στον Πανναξιακό Α.Ο.. 

Η νεαρή αθλήτρια του στίβου, που χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερη, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας της Νάξου, που ενισχύει σημαντικά το υλικό της με μία ταλαντούχα αθλήτρια. Θυμίζουμε πως η Κάσσου είχε ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000μ. στην κατηγορία Κ18 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που είχε γίνει στην Λάρισα κάνοντας σπουδαία εμφάνιση, ενώ ακόμα είχε κατακτήσει και δύο χάλκινα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στα Γιάννενα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αρίων δεν στάθηκε εμπόδιο στην συγκεκριμένη μετακίνηση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Κάσσου να δοκιμάσει την τύχη της σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο, που έχει στις τάξεις του τον Ανδρέα Δημητράκη (εκείνος την πρότεινε στους διοικούντες τον Πανναξιακό), καθώς και την Μαρία Μπελιμπασάκη, πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400μ.

Να σημειωθεί πως η Μυτιληνιά αθλήτρια θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στο δυναμικό του Αρίωνα και στην συνέχεια αφού δώσει τις πανελλαδικές και εφόσον περάσει σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Αθήνα, τότε θα γυμνάζεται με προπονητή του Πανναξιακού στην πρωτεύουσα και θα πηγαίνει στο νησί των Κυκλάδων μόνο για διασυλλογικούς αγώνες.