Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Πισπιριγκιάσαμε βρέέέέέέέέέέ…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Επιτέλους, μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, να συναντηθεί με την Ρούλα Πισπιρίγκου στην Προεδρία,  τελικά  έγινε δεκτή και θα συναντηθούνε στην ΓΑΔΑ (επιθυμία της Ρούλας για να αποφύγει τους ενοχλητικούς δημοσιογράφους), για να συζητήσουνε α) τα δικαιώματα της γυναίκας, β) την σωστή ανατροφή των παιδιών και γ) για το εάν και κατά πόσο είναι δυνατό, να βγει σε υδατοδιαλυτό χάπι ή σε υπόθετο η ΚΕΤΑΜΙΝΗ, ώστε στο μέλλον να αποφευχθούν αρκετές γυναικοκτονίες!!!!!

*** Παρατηρήθηκε ελλιπής ενημέρωση από την μεριά των δημοσιογράφων όσον αφορά το πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, για θέματα όπως: Τι τρώει για πρωινό – μεσημεριανό – βραδινό, τι προτιμά καλσόν ή κολάν, πόσα κιλά είναι, ποιες ημέρες του μήνα είναι αδιάθετη, σε ποιο πλευρό κοιμάται, αληθεύει ότι ήθελε να γίνει νηπιαγωγός; Και άλλα πολλά που αφήνουν στο σκοτάδι έμπλεο άγχους και αγωνίας, όλο τον Ελληνικό λαό, ο οποίος είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ενδιαφέρεται να ενημερωθεί ΜΟΝΟ για σοβαρά θέματα…

*** Φιλαράκι, άλλο πράγμα το «λίγη υπομονή», κι άλλο το «λήγει η υπομονή».

*** Οι Αμερικάνοι και οι υποτελείς τους, λένε ότι οι Ρώσοι σκότωσαν όλους τους αμάχους στην Μπούκα και στην Μαριούπολη (με την ατελείωτη βοήθεια των πληρωμένων ΜΜΕ)….., τα ίδια έλεγαν και για τους Βιετκόνγκ (απελευθερωτικός στρατός των Βιετναμέζων εναντίον των Αμερικανών και του Αμερικανοφυτεμένου Προέδρου στο Βιετνάμ, Νγκο Ντινχ Ντιέμ) στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ότι δηλαδή, οι Βιετκόνγκ πυρπόλησαν το ρύζι (ψευδή προπαγάνδα με φέιγ-βολάν και ΜΜΕ) ώστε να στρέψουν τον λαό του Βιετνάμ, ενάντια στους Βιετκόνγκ.

*** Όμοιος τον όμοιο αγαπά, όμοιος τον όμοιο μέλει… Κι ο κερατάς του κερατά, κακό ποτέ δεν θέλει!!!!! (Για τους Ουκρανοδυτικόστροφους κοχλίες).

*** Ο Παναγιώτης μόλις έμαθε ότι το σώμα μας είναι 70% νερό, πήρε αφυγραντήρα για να γλιτώσει την δίαιτα!!!!

*** Το 1902 ο Σίγκμουντ Φρόυντ είχε πει ότι: «Τα αστεία, δεν είναι μόνο μια εκδήλωση σεξουαλικής νεύρωσης, αλλά και ένα ψυχοπαθολογικό σύμπτωμα…» (γι’ αυτό τον γουστάρω).

*** Μητσοτάκη, τα έλεγα και στον Αλέξη… αλλά πού; «Όσο σκύβεις το κεφάλι, τόσο καλύτερα κάθεται ο άλλος στο σβέρκο σου. (Και την πληρώνω εγώ ρε).

*** Να δω στο ντέρμπι της Κυριακής, τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι του Ολυμπιακού τώρα που έχει ραμαζάνι, και διατρέφονται πλημμελώς!!!!

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img