Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Πλειοψηφών ο Κλεάνθης στο Βοστάνειο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Παρά τις εκτιμήσεις που είχε κάνει με δηλώσεις του και μέσα από τα Νέα της Λέσβου ο Ξενοφών Αυγερινός για πλήρη επικράτηση του συνδυασμού του στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου, η κάλπη έδειξε ότι οι δύο μεγάλες παρατάξεις πήραν ακριβώς τον ίδιο αριθμό ψήφων, από 168 το κάθε ψηφοδέλτιο, ενώ 28 ψήφους έλαβε ο συνδυασμός του ΚΚΕ. Με τη διαφορά ότι πλειοψήφησε ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Στρατής Κλεάνθης, που έλαβε 132 σταυρούς προτίμησης έναντι 121 του κ. Αυγερινού.

Από τις χθεσινές εκλογές στο νοσοκομείο

Οι εκλογές 

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν χθες στο νοσοκομείο με μεγάλη κινητοποίηση από το συνδυασμό του Ξενοφώντα Αυγερινού, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει τον απερχόμενο πρόεδρο Στρατή Κλεάνθη, δεδομένου πως οι έδρες είναι μοιρασμένες από 3 στους δύο μεγάλους συνδυασμούς και 1 έδρα στον συνδυασμό του ΚΚΕ.

Από το συνδυασμό του κ. Κλεάνθη εκλέγονται ο ίδιος, ο Θανάσης Ψούνος και ο Νίκος Πετράς, από το συνδυασμό του ΚΚΕ η Γιάννα Χωριανοπούλου και από το συνδυασμό του κ. Αυγερινού ο ίδιος, ο Στρατής Σαμαράς και ο Παράσχος Ταρατόρης.

Το αποτέλεσμα των εκλογών φαίνεται πως αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για το ψηφοδέλτιο του κ. Αυγερινού καθώς εκτιμούσαν τις προηγούμενες μέρες ότι θα επιτύγχαναν άνετη επικράτηση. Προς τούτο μάλιστα εντύπωση προκαλεί ότι είχαν θέσει θέμα για δύο ψηφοδέλτια το συνδυασμό του κυρίου Κλεάνθη μιλώντας περί ακυρότητας και αυτό σε έναν προφανή «πόλεμο εντυπώσεων» για να φανεί ο συνδυασμός τους μπροστά έστω και με δύο ψήφους!

Μέχρι την ώρα που τα Νέα της Λέσβου βρίσκονταν επί του πιεστηρίου δεν είχε γίνει γνωστό αν είχε υποβληθεί τελικά ένσταση.

Ο κ. Κλεάνθης σε μία πρώτη δήλωσή του ως πλειοψηφών σύμβουλος κινήθηκε, όπως πάντα, σε ενωτικό πνεύμα, προτείνοντας διαπαραταξιακό προεδρείο ώστε από κοινού όλες οι παρατάξεις να συνεργαστούν προς όφελος των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους από καρδιάς για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και ας μου επιτραπεί και όσους στήριξαν την παράταξή μας με την εμπιστοσύνη τους αναδεικνύοντάς με πλειοψηφούντα στις εκλογές. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα και προσήλωση στο αποτέλεσμα χωρίς τυμπανοκρουσίες και ιαχές να υπηρετούμε το Σύλλογο με ενότητα και αποτελεσματικότητα», είπε.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις