Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πλήθος κόσμου στην 6η Γιορτή Αμπελουργίας στην Ανεμώτια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το προηγούμενο τριήμερο την Ανεμώτια για να συμμετάσχει και να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις της 6ης Γιορτής Αμπελουργίας. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ήταν πλούσιο σε δράσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, οι οποίες περιστρέφονταν γύρω από την παράδοση του αμπελιού, με την οποία είναι συνυφασμένο μεταξύ άλλων το χωριό της δυτικής Λέσβου, και όχι μόνο.

Ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου Φεστιβάλ λειτουργούσε Υπαίθρια Έκθεση προϊόντων Μικρών Παραγωγών, Οικοτεχνιών και Συνεταιρισμών.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις:

“Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν πιστό” Ένα θεατρικό έργο – φόρος τιμής στον Χιλιανό συγγραφέα και πολιτικό ακτιβιστή Λούις Σεπούλβεδα
“Σεργιανίζοντας στους δρόμους του Ηφαιστείου” περιήγηση στον πρότυπο βιολογικό αμπελώνα της Κοιν.Σ.Επ. Ηφαίστειο Ανεμώτια και στα καλντερίμια του χωριού.
“Ο κύκλος του μαλλιού…” – Βιωματικό Εργαστήρι επεξεργασίας μαλλιού με την Julie Loi από το Julie Lesvos Wool και τον Αργύρη Χατζημαλλή.
Πλήθος κόσμου στην Ανεμώτια για τις εκδηλώσεις.
“Πάντα θα πονάει η θύμησή της…” – μουσικοχορευτική παράσταση με τη Βασιλική Παπαγεωργίου και το συγκρότημα της.
Ένα αφιέρωμα στη Μικρασιατική Καταστροφή μέσα από τραγούδια και σκοπούς της Σμυρνης, χορούς από το συγκρότημα Αιολείς και τον χοροδιδασκαλο Αργύρη Χατζημαλή

spot_img

More articles

spot_img
spot_img