Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Πλούταρχος: Θα επιστρέψω να στηρίξω τη Λέσβο και τα Βατερά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μπορεί ο Γιάννης Πλούταρχος να αναχώρησε χθες από τη Μυτιλήνη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς  έχει συναυλία στην Κύπρο, ο ίδιος όμως σε μήνυμά του δίνει από τώρα νέο ραντεβού στον τόπο μας για συναυλία το επόμενο καλοκαίρι ώστε όπως σημειώνει να έχει τη δυνατότητα παραμονής περισσότερες ημέρες για να περιηγηθεί και κυρίως να επισκεφθεί την περιοχή των Βατερών που δεν πρόλαβε φέτος. Μία μέρα μετά τη συναυλία, χθες Πέμπτη ο δημοφιλής ερμηνευτής συνοδευόμενος με τον δημιουργό Γιώργο Θεοφάνους περιηγήθηκαν στη Μυτιλήνη δηλώνοντας γοητευμένοι από τα αρχοντικά, την αρχιτεκτονική κληρονομιά και τον πλούσιο πολιτισμό του τόπου μας. Τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Θεοφάνους συνόδευσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης ο οποίος τους ξενάγησε, καθώς συνδέεται με στενούς φιλικούς δεσμούς με τον δημοφιλή ερμηνευτή.

Όπως είπε ο κ Μουτζούρης στα Νέα της Λέσβου «Ο Γιάννης πάντα όποτε έρχεται στη Λέσβο δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα προσκυνήματα τα οποία όμως επισκέπτεται με ιδιαίτερη ευλάβεια και διακριτικότητα, καθώς αυτό που κάνει το κάνει για τον εαυτό του.  Κατά τα άλλα λόγω της πίεσης του προγράμματος του για να αναχωρήσουν με τον Γιώργο Θεοφάνους για την Κύπρο όπου αύριο έχουν συναυλία κάναμε μία ξενάγηση στη Μυτιλήνη και ο ίδιος δήλωσε ότι θα πρέπει από τώρα να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε μία συναυλία για το επόμενο καλοκαίρι όχι όμως Αύγουστο αλλά νωρίτερα φροντίζοντας αυτό να συνδυαστεί με την παραμονή του δυο-τρεις  ημέρες στον τόπο μας για να επισκεφθεί και τα Βατερά στηρίζοντας με την παρουσία του την πληγείσα περιοχή όπως και άλλες περιοχές της Λέσβου».

Ο κ. Μουτζούρης υπογράμμισε πως ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους καλούς φίλους της Λέσβου σημειώνοντας ότι «αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε, καθώς μας το επιτρέπει και ο ίδιος ο Γιάννης ως ένας άνθρωπος και καλλιτέχνης που έχει διακριθεί πιστεύω στο χώρο για τη σεμνότητα του» είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης.

spot_img

More articles

spot_img